fake gps kullanılamıyor artık oyundaki bug düzeltildi![]()
TolgaUs nick'li arkadaşımızın da bahsettiği gibi offline haritaları indirirseniz şarjınız daha az gider. Bilmeyen ve yapamayanlar için gelsin.
bilale anlatır gibi.
1- google maps uygulamasını aç
2- settings e gir
3- offline areas a tıkla
4- ne kadarlık alanı indirsin diye soracak. ekranda elinizle istediğiniz bölümü seçin. ben solda buyukçekmece-sağda sultanbeyli sınırında istanbulu seçtim.
5- download et. seçtiğiniz araziye göre megabyte boyutu da artıyor. benim tarif ettigim bölge 120MB'cık.
6- her wifi bağlantısı yaptıgınızda da gerekli görürse arka planda güncelleyecek otomatik
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
çevrim dışı alanı indirdim ama iphone'da nasıl oyuna entegre olacak ? sonuçta bizim ana uygulamamız haritalar için google maps değil ?
beyler oyunu indirdim. tam olarak bundan sonra ne yapıcam özetleyebilecek biri var mı. oyuncuyu nasıl ileri geri hareket ettircem. mavi kutulara tıklayınca yakınımdakı biyeri gösteriyo orayamı gitmek gerekiyo![]()
arabayla belli bir km nin üstünde hızla gidinec saymıyor. İnternete bira takım videolar var kimisi telefonu bisikletin teline takmış olduğu yerde döndürmiş kimiside pikap ın üstüne koyup döndürmiş. sonuçta adım sayar mantığı ile çalıştığı için sanırım o hareketi almak istiyor.
74 model sehpa...
20'yi geçince saymıyor mesafeyiO yüzden bisiklet bile kullansanız yavaş gitmeniz lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)