Eğer bu olaylar daha çok olursa tehlikeli bir oyun haline gelicek ve kaldırılacaktır.
Printable View
Bende sürekli server hatası veriyor 🤔
https://s31.postimg.org/mtob8snaz/image.jpg
Pokestop bölgesine 3 abi dadanmış. Milley toplaştığı zaman cüzdan müzdan araklıyorlarmış. Meksikanın haberiydi bu galiba.
İyide o kızın bulduğu ceset oyun yüzünden ölen birine ait değil. kız oyun doğrultusunda haritada ilerlerken oraya tesadüfen gelmiş ve bulmuş. bunu ysaklanacak olmasıyla ne alakası var.
Hakan doktor bu ne :D
http://i217.photobucket.com/albums/c...711-120810.png
Orası Pokestop, Kanka bas ona gir içine bir nevi turnike gibi bişey çeviriyorsun sana ekstra poke topu, ıvır zıvır veriyor. bir kere kullandıktan 5 dk sonra tekrar aktif oluyor.
ya bu oyun sadece dışarıdayken mi oynanıyor, çok merak ettim indirdim mal mal bekliyor eleman :)
pokeman denince aklıma gelen:
https://www.youtube.com/watch?v=oNg3lAVq-Vc
yapğıştır gitsin :D
haha abi girdiğin sokağa dikkat ediceksin :D her semtin pokemonu kendine. :D
aynen yürüyerek gidicen oradaki lokasyonalar oturduğun yerden hiç bişey yapamazsın :D
O zaman baya şanslısın abi sen :D ben arabayla gidiyorum akşamları bir alt sokağa :D
ooo çözdüm süpermiş ya. Yazdığımdan beri iki tur çevirdim. 5 poketop, 1 hp pot, 1 yumurta, 1 revive verdi.
Ortalama 3-4 dakikada bir çevirmeye izin veriyor. Cidden bunu öğrendiğim çok iyi oldu ya :D Ben hiç bilmiyordum bunu :D
Bir sorum daha var;
Yumurtaları nasıl kullanıyoruz ? Yumurtaları ıcıne koyacagımız bır ıtem daha mı var ? Once ondan mı olması gerekıyor elımızde ?
yumurtanın üstüne bas, sonra start incubation a bas. aşağıda bulunan egg incubator u seçmen lazım. bunun ardından aşağıda belirten km ye göre yürümen yada yol yapman lazım. atıyorum yumurta 5 km lik 5 km yürüdükten sonra o çatlıyo içinden başka pokemon çıkıyor. bazen nadir bazen sıradan.
vay arkadaş 30 yaş üstü ne kadar oynayan varmış şu oyunu :D
millet bahaneyle spor yapıyor.
birisi sitem etmiş o geldi aklıma.
"annesi ekmek almaya gönderse gitmez, pokemon peşinde semt değiştirir pezevenk" :D :D
Peki pokemon inşaata çıkarsa nolucak ahuhahaha :D
Ya seviye 1 de kaldım 1 pokemon buldum başkda hiç bulamadım deliricem GPS e tam bağlanamıyorhç bişi çıkmıyor pff
16 level ve 1000 cp'lik pokemonlarım ile sorulara hazırım :)
en güzeli sakin mahallende arabayla gezicen buldummu çekicen sağa :D dün öyle öyle 30 pokemon yakaladım level 5 oldum kuruttum çayyolunu :D
Yani daha başka aklıma gelen ne olabilir diye düşünüyorum. O egg incubator dan elinizde 1 tane sınırsız kullanım olanı var onun dışinda her aldıklarınızı sadece 3 kere kullanabilirsiniz. Bazı facebook sayfalarında gördüğüm aldığın pokemonların bazılarında XL yazıyor onun ilerde önemli olabileceğini düşünüyorlar. Level arttıkça daha farklı item lar veriyor.
ya bence cidden yaşla bir alakası yok, 1 kere geliyoruz şu dünyaya :D ondada keyif aldığımız şeyleri yapalım yeter. Başka bir yerde bende şunu gördüm "bari kışın çıksaydıda millet yaza fit girseydi" yazmışlar :D
Gps hizi yurume hizindan fazlaysa pokemon cikmiyormus. Aracla gezenler ona dikkat etsin :)
https://i.kinja-img.com/gawker-media...akv9zxkknz.jpg
Bide tabi böyle bişeyde var :hehe:
motorsikletle iş yapmaz mı yani ?
level 1im ve çevremde hiç birşey göstermiyor mesai arkadaşım 4 tane pokemon yakaladı işyerinde
Loading diyor kalıyor bende ilk giriş çıkıştan sonra , Server hatası bildirisi de gelmedi ama neyse çözücez :)
Milletin birbirini sopayla birbirini kovalaması an meselesi. Vay sen benim pokumanıma nasıl kıydın vs..
Arabayla 10-20 km ile gezince sıkıntı olmuyor , hem yumurta için faydalı hemde pokemonları yakalayabiliyorsunuz.
Evde veya ofiste sabit oynayıp pokemon bulamayanlar , itemsdan incence atıp 30 dk boyunca ortalama 5-7 arası pokemon yakalayabilir.
Pokestoplarda lure module görürseniz yine 30 dk boyunca 5-7 arası pokemonlar geliyor. Benim evimin yakınında 6-7 pokestop yanyana var. Dün gece aynı anda 5 tanesinde de lure module vardı , parkta 50 kişiye yakın pokemon oynuyordu :) 1 günde 110 tane pokemon yakaladım , level 10 oldu :)
şimdi indirdim bakalım ne olacak :D böyle oyunların sayısı artmalı insanlar hareket etsin biraz