The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
Bu sitede veriliyor . üye olup veya giriş yapıp , ardından get it tuşuna basıp ardından sepetten onaylamanız lazım . Kalan süre 1 gün 20 saat .
The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
Bu sitede veriliyor . üye olup veya giriş yapıp , ardından get it tuşuna basıp ardından sepetten onaylamanız lazım . Kalan süre 1 gün 20 saat .
Dirt denen oyunu bir türlü sevemedim . Bana göre en iğrenç fizik motoru ya da Gran Turismo'ya çok alıştım .
sepetten onayladım mailmi gönderecekler nasıl indiricez?
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
başvuru sayfasında redeem on steam diyerek kodu alabilir steam üzerinden aktif edebilirsiniz
Coğrafya kaderdir
@MetalliHead gereksize düşmüş mail şimdi gördüm @Zorbey cevaplarınız için teşekkürler
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
son 1 gün .
Bende indiriyorum paylaşım için teşekkürler
Yeni konu mu açmalı bilemedim de benzer bedava ve indirimli oyunlar için şöyle bir site var:
IsThereAnyDeal.com
sitenin adı da zaten indirimvar mı gibi bir şeye denk geliyor. Bedava oyunlar, indirimli oyunlar ve oyunların en indirimli durumda ne kadara nerede satıldıklarını listeliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)