Ben x boxta oynuyorum nişan almak alışana kadar saç baş yolduruyor ama şu an gayet akıcı xboxta oyun :)
Printable View
Ben x boxta oynuyorum nişan almak alışana kadar saç baş yolduruyor ama şu an gayet akıcı xboxta oyun :)
arada bir arkadaşla net cafede tek tük atmak istiyorum kendi pc im kaldırmıyor malesef. Tek seferlik steam hesabını paylaşan olur mu acaba pubg 1-2 kere denemek istiyorum.
Tech Pubg whatsapp grubumuz aktiftir,maçlar atılmaktadır.Katılmak isteyenler numarasını pm atabilir. :)
İşten güçten geç oluyor video yapmam ama vakit buldukça yapıp atmaya başladım :)
Yeni video hazır iyi seyirler tpp solo 14 kills win game ;)
YouTube
i5 840 ya da 860 olabilir pc oynatırmı
Discord
Discord kanalı açtım.
bekleriz
Bu oyun niye nasıl böyle tuttu hayret ediyorum.
Arkadaşıma diyorum ki gel Star Wars oynayalım multi, yok... Division oynayalım, yok... Battlefield1 oynayalım, yok... Bunların hepsi de bence ortam olarak aksiyon olarak çok daha başarılı.
Oyunu sırf arkadaşım istedi diye aldım yalnızca onunla açıyorum. Bunun haricinde hiçbir yanı çekmedi, açıp bakmıyorum bile. Ki FPS falan deli gibi severim.
Bir de kaçak oynuyoruz, bi oyun 30dk sürüyorsa bunun 20dk'sı zaten malzeme aramak ve daralan alandan kaçmakla geçiyor. En son 10-15 kişi kaldığı sırada birileriyle karşılaşmaya başlayıp çatışıyoruz ama o da en fazla 2dk sürüyor zaten :)
O zaman yeni video akar iyi seyirler.
14 Kill TPP / Chicken Dinner
https://www.youtube.com/watch?v=B-NVQrV_UWc
Beyler mobilde var mı ekip?
Bende hunharca CS:GO oynardım. PUBG pro-order almıştım ben daha öncesinde şu daha karikatür lan bi oyunvar yine LASTMANSTANDİNG muhabbeti onlar sarmadı fazla fantastik.
YOk önüne duvar ör çatı kur falan çok geyik geldi ama bu oyun fena sardı beni
beyler bayanlar pubg alacak olan benle iletişime geçsin plsss
Kanalımız klimalıdır buyrun;
Discord
Sohbete tech nickinizi de yazarsanız kim gelmiş kim gitmiş net olur.
yine expire olmus :)
Discord güncel
Yeni gelen 4x4 modu için closed experimental server'a giriş yaptık. Verilen para ve anahtarlar ile kutu kırdık. 4x4 ilk oyun ve ilk kazanma videosunu hafta sonu muhtemelen yüklerim işten güçten vakit bulursam :)
https://www.youtube.com/watch?v=bvSM-zvRGS4&t=66s
dun pubg'yi xbox one x 'e aldım.
başta biraz endişeliydim,oyun açılınca şok oldum.
i7li gtx1070li , 32 gb ramli pc'den grafikleri daha iyi...optimizasyon kat kat daha iyi...
sadece joistikle oynamak biraz zor.
onada alışırız zamanla..
xboxta oynayan eklesin beni : Spark MrBlood
yeni pubg alacaklar varsa pubg nız alınır beni bulun :D
Mobilden oynayan var mı?
steamde 69 tl havale yapmadıgın ıcın havale ucretı yok.
hı2games te 51 tl artı havale var ortalama 3-4 tl
sende ne kadar bellı deıl.dıyelım kı 69 tl sana para gonderırken bıde havale ucretı odeyecek alacak kişi.
anlatmak istediğim sen eger pubg bende 50 tl dersen bı cazıben olur tercıh sebebı olursun. aksı takdırde neden senden alsınlar.
olm oyunu bizde oynuyoruz . oyunun nasıl satın alınacagınıda biliyorum. sana dıyorum ki kaç paraya vericen oyunu .sen hala oyun parasını hesabıma falan filan dıyosun. bi malı ucuza almak ticari zeka gerektirir. bi malı ucuzu varken pahalıya satmakta olta atıp keriz beklemekten başka bişey değil. keriz arıyosan burda bulamazsın bence.
görkem idrak yollarını mı aldırdın olm sen.ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyosun.
Ruudvan bey diyor ki ;
steamde 69 tl + 0 tl havale ücreti
hı2gameste 51 tl + 3-5 tl havale ücreti olan oyunu , siz kaç tl + havale ücretine veriyorsunuz. Bu işte win win olayı olması için sizin
steam üzerinden oyunu 69 türk lirasına alıp , anlaştığınız kişiden maksimum 51 türk lirası - [ yani en az 18 lira zararla ]satış yapmanız
gerekiyor. Aksi taktirde siz steam paranızı nakite çevirirken , karşı taraf 51 lira + 3-5 lira havale ücreti olan malı 69 lira + havale ücretine almış oluyor.
Umarım ruudvan beyfendiyi doğru anlamışımdır :D
Arkadaşı ilk okuduğumda herhalde yarı fiyatını falan ister demiştim :)
Kim güvenli bir şekilde kafası da rahatken bir şeyler almak varken riske girip aynı tutarı bu şekilde öder ki :)
Donanımhaberde bi çocuk vardı, örnek olması açısından anlatayım. Yaptığı işler sonucunda bu çocuğa amazonda gift card vermişler. Atıyorum hesabında 1000 dolar var adamın, nakite çevirmek istiyor. Referansları falan da vardı. İstediğin ürünü yüzde 10 indirimli alıyordu sana :) yani sen amazondan 500 dolara ekran kartı alacağına o hesabındaki gift card ile alıyor, senden 450 dolar istiyordu. Burada mesele 3 veya 5 tl değil yani. Kimse bile göre böyle bir şey yapmaz, adam hı2gamesten 55 tlye alıyorsa sen 50 tlye alırım demelisin. Bir de alt üstü kutu açarak hesaba yüklediğin para yani.
Neyse konu dağılmasın mümkünse.
Mal mülk sevdasına ya Rab, ne Actpk'lar ne yondaime'ler batıyor :)
Steam Oyunları Playerunkown's Battlegrounds Satın Al
[IMG]https://resmim.net/f/Q9Jfaz.jpg[/IMG]
STEAMDEN almak istemeyen olursa burda daha ucuz yardımcı olayım.