Araba sayısı zamanla yapılan güncellemelerle artacak diye bir şey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Printable View
gerçek mx5li paketi varmış ondan almak lazım :D
Oynanabilirlik haric gerisi 5 para etmez... buyuk hayal kirikligi
2 hafta tatilimde, ps4+g29 satın alıp sabahlara kadar gt sport oynama niyetim vardı, yorumlardan sonra gömdüm
Beyler tel nolarınızı yollayın pm den yahu :)
valla yorumlara bakıyorumda hemen almayı gerektirecek, oooo sports çıkmış dedirtecek bi övgü tam anlamıyla bulamdım. Sırf GT6 oynayabilmek için ps4 degil 3 aldım. Geriden geliyorum biraz yapacak birşey yok :D
bende aldım oynuyorum eskisi gibi parça ile modifiye yok güç artır seçenegi ile modifiye oluyor araç çok az eski araçlar hiç yok güncelleme olunca düzelir die umut ediyorum nerde eski GT ler dedirtirdi bana:(
arkadaşlar bu oyun zaten Gran Turismo 7 değil.
ara bir versiyon.
O yüzden standart araçlar oldukça az. (araç sayısı da az ama asıl olay yarış araçları)
Zaten oyunda standart araç kullanmak istemiyorsunuz.
Diğerlerine alışınca standart araçlar viraj dönemiyormuş gibi geliyor.
GT6' ya göre sanki araç kullanmak biraz daha kolaylaşmış.
GT6'da çok hızlı araçlar ile yarışmak bana pek keyif vermezdi, yani zor gelirdi.
Ama bunda hem gerçeklik hissi hem de oynanabilirlik acayip güzel.
Araçların sesleri konusunda ise bence gayet güzel.
Her aracın kendine özgü sesini farklı kamera açılarında olması gerektiği şekilde veriyor.
Bu güne kadar hiç fozrza oynamadım; o yüzden forzaya kıyas ile nasıl olduğuna dair bir yorum yapamıyorum.
Nürburgring'de M6 ile altın alabilen var mı?
3 sn daha iyileştirmem lazım kendimi ama henüz beceremedim.
M6 ile ring de altın alabilmek gerçekten çok zor. Yolu inanılmaz tutuyor ve çok geç frene müsade ediyor aslında.
Sırf şu gtacademy için dfgt alıp oynayasım var şu oyunu :) lig başladı mı?
Need for speed çıktıktan sonra gt sport hiç oynamadım bugün açıcam yine kupalar falan başlıyor.
Oyun hakkında gt6’dan sonra bende çok sevemedim özellikle drift olayı çok hissizleşmiş gibi geldi bana gt6’da baya hissediliyodu arabanın verceği tepki. Güçlendirme modifiye kısmıda kötü.
Oynayanlar varsa ekleyin ama fk2 ile 60’da basarız :D psn:berkay053
Dün gece ilk defa oynadım anladığım kadarıyla kendi satın aldığım arabayla katılabildiğim yarış veya freerun da yok oyunda. Para biriktirmenin araba almanın heyecanı gitmiş gibi oyunda.
Oyunu ben begendim. Grafikler efsane. Seslerde de epey bir iyileşme var. Modifiye olayı var. Ama basite indirgenmiş durumda. Guc paketleri var. Onları alıyorsunuz.
sesler forza kalitesine çıktımı ? merak ediyorum net bir yazı okuyamadım hala , suprayla beetleın sesi aynıydı biara gt de , nefret etmiştim :)
Ps vr ile oynayan varsa enteresan bişey sorucam :) yattığım yerden oyun oynayabiliyor muyum ps vr takarsam? lakin sırtım belim baya bi ağrıyor dualshock ile direksiyon yaparken. Yastık minder fayda etmiyor sizinde öyle mi?
ben vr ile birlikde aldım 1500 tl black friday saolsun :)
vr ile oynaması cidden şahane özellikle araç içi tüm detaylar var..
ekrana bakmadan oynanıyor, yatarak vs istedigin şekil :)
psn: ekk24civic
Tabikide hayır yanasmamistir bile.
Var olan sesler arabalarda farklida gözünü kapatsan cozemessin noldugnu :D, gerçek sesini dusunmezsen fena degil ama sesler onuda belirtiyim, lastigin kayma seside (özellikle elfreni kullandığında veya spine bagladiginda) bence olmayanlar arasinda sevemedim bir türlü
Valla oyunda en doğru ses Mazda'nın yarış aracında 4 rotor sesi gayet iyi :D bunun dışında go-cart la yarışmakta çok eğlenceli ...
Sadece nurburgring için aldım oyunu çok keyif alıyorum :D
Ben de dünden itibaren online oynamaya başladım, forza'yı falan oynamadığım için karşılaştırma yapamayacağım, ancak bence yeterince iyi :)
Online yarışlara katılmak kulağa hoş geliyor ama adamlar çok hızlı, belli ki oyuna uzun mesai harcayan insanlar var, onlara yetişmek şu tecrübede benim için imkansız.
Neredeyse 20 gündür online oynuyorum, bugüne kadar ben hariç bir tane Türk gördüm, pek fazla oynayan yok anladığım kadarıyla.
Closed beta varken ben çok oynayıp sadece 1 kere Türk e denk gelmiştim.
Ps4 pro için en iyi araba yarışı oyunu bu diyebilir miyiz?
Bunu alma şunu al diyebileceğiniz bir oyun var mıdır?
Bana güzel bir araba yarışı oyunu lazım gerek pistte gerek açık dünyada gazlayabileceğim ama bildiğim kadar gt da açık dünya yok. Oyunun en güzel yanı grafikleri iyi, araç sesleri de kötü deniliyor. Direksiyonum yok koldan devam edeceğim kullanımı kolay olduğu söyleniyor. Oyunu oynayanlar için yorum alabilirmiyim yada önerebileceğiniz başka oyun varmıdır.
Ben de ps4 te oynanabilecek butun simulasyon oyunlari var, benim tavsiyem asetto corsa olur. Benim en keyif alarak oynadigim o. Ama ben logitech g29 ile oynuyorum. Eger direksiyon yoksa GT daha iyi olur.
Open world benim bildigim ps4 teki simulasyon oyunarinda yok malesef. Ben de ariyorum td unlimited tadinda gezebilecegim bir oyun.
Bende sonunda G29 + gt sport'a kavuştum. Drift yapmak için yöntem ve ayarları bilen var mı herkes her virajı yan yan alabiliyorken ben sadece çimenlerde onları seyredebiliyrum yok mudur yöntemi falan :)
psn: mmuratozcan59
ekleyin arkadaşlar bende online oynuyorum ama çok nadir
Oyun şu an indirimde arkadaşlar, 44 ve 79tl' olarak 2paket var, indirin güzel oyun.
Hatanın kralı hemde
Oyun tv ekranina sigmiyor :) ayarlayamadim sorun bende sanirim
Beyler 59'a düşmüş alınır mı ? keyif verir mi
plus üyesiyim,online kalabalık mı