Asus ve distribütör gerçekten iyi çalışıyor, herkesten aynı şeyi duyuyorum.
Printable View
Kuzenim tam bir oyun delisi. Bu sene liseye başladı, masaüstü pc'sini değiştirmek istiyor. Babası tabi ki görevi bana yıktı sen anlarsın falan diye, hiç te anlamam :D
Neyse kendisinin bana söylediklerini söyliyim.
Rdr2
Pubg
Assassin's creed serileri
Cod
Gta5
Vs oyunları üst ayarlarda oynayacak ve ilerde çıkacak oyunlara yetecek bir pc istiyor. İtopya, inventus gibi yerlerde hazır setler var. Hatta bazı yayıncıların adıyla da yapmışlar bu setlerden. Bu ürünler nasıldır? Kesinlikle garantili ve anahtar teslim tarzda olmalı. Oradan kart al buradan bilmem ne al falan diye kendi toplayamaz bu çocuk. Tavsiyesi olan var mı? Üst limit 6-7000tl.
bu söylediklerinizi yapabilecek pcyi ben 2018 yılbaşında 10.000TLye sattım.
şuan bu rakam 15 bin.
6-7e öyle gaddar ayarda pc çok zor.
ama şöyle ortlama bişey olabilir ;
(10 üzerinden 6,5)
Gaming Urunler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dunyası | ITOPYA
birde 144hz monitör iyi gider
ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitor - Vatan Bilgisayar
Kullanmadım ama kraken pro v2 için çok olumlu yorumlar duydum.
Genel olarak konusmak gerekirse corsair klavye steelseries ve razer mouse kulaklık içinse sennheiser ciddi başarılı ürünleri mevcut. Logitech içinse ürünleri orta şeker ama garanti güvencesi başarılı diyebilirim.
öyle bi asus kulaklık aldım 2 saat evde kullandıktan sonra geri verdim.
kafam dolmuş kapısını sıkışmış gibi...
böyle kafandan kulaklık çok bayıyo beni , bence en güzeli iphone kulaklığı ;)
mekanik klavyedede çoğu cherry mx switch kullanıyorlar , bu switchle farklı renklerde olanlarda farklı basma ve feedback değeleri içeriyor.
razer ise kendi switcini kendi üretiyor.
Mekanik klavyelerdeki switch tiplerini biliyorum çoğunu kullandim. Switch kullanım tipine göre değişir yuksek veya düşük basma eşiği, ses, dayanıklılık gibi bir çok faktör var. Benim kastım diger özellikler, yazılım arayüzü ve makrolar gibi degiskenler ve kullanilan parcalarin kalitesi açısından ;)
RDR2 PS4'te, PC'ye şimdilik gelmiyor :)
Min. i5 işlemcili (i7 tercih sebebi), min. GTX2060 ekran kartlı (ucuzlatma anlamında GTX1070 de olabilir) olmalı. Bu iki bileşen önemli. Bir de AMD Ryzen işlemciler var, biraz daha ucuz sanıyorum.
İleride çıkacak oyunlara yetme diye bişey pek mümkün değil artık. Ancak biraz orta-üst seviye bir donanımla alınırsa 2-3 sene bişey ellemeden götürür. Sonrasında ekran kartı revizyonu ister, 5.senede işlemci ister, işlemci tek başına olmaz anakartla birlikte değişim ister, böyle böyle gider :)
ya şu klavyeye mouse ve kulaklığı 2000-3000 neden veriliyor ben anlamıyorum hadi mouse u anlarım dpi falan olsun ama klavye ve kulaklık neden ben yıllardır pc de her türlü oyunu oynarım klavye için hiç para harcamadım kulaklığa da yıllarca harici mic ve philips shp1900 kullandım oyuncu kulaklığı bile değil.
logitech g103 klavye
everest sgm-x7 mouse 2400dpi
ve Müzikle uğraştığım için ekstra ses kartı ve kulaklığım birde studio condenser mikrofonum var şu an
bu aralar genelde ps4 pro kullanıyorum yeni bir sağlam pc toplamayı düşünüyorum.
Yani ömürlük olsun değilde işte 2 3 sene yetsin, yeni her oyun çıktığında sıfırdan sistem yapmasın,hem o zamana büyür kendi hevesi de var kendi uğraşır yapar. Teşekkürler tavsiye için.
Abi mönitörü var, onu geçen sene böyle eğik büyük havalı birşey aldılar. Ama bu sistem iyiymiş. Not ettim bunu.
Kulaklıkta para performans egrisi lineer baya ama. Onsan kullandıkça anliyor.
Bu arada benim high end sayılabilecek sistem de satılık
3600x - Evga Gtx 1080 FTW2 - Gsync - 16 GB Flare X - 512NVMe SSD - Toplama Masaustu Modeller İlanları sahibinden.com'da - 697737938
AMD R5 3600-SAPPHIRE RX5700 PULSE 8GB-GIGABYTE B450M-S2H-KINGSTON 480GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar
İşlemci derdi çok yok. Boşuna Intel e gömmeye gerek yok. Madem illa hazır kasa olacak muhatabınız olacak vatanın topladıklarına bakın. Netten 40-50 tl ye w10 alıp yüklersiniz Türkçe 64 bit işinizi görür.
Sistemim hazır aklımda bu var yaparsam daha düşük paralara yapılabilir linkdeki yerde 20k gibi rakam çıkıyor 18 e şuan dizerim ama yüksek fiyatlar
MSI MAG Pylon 3x Temperli Cam 3x RGB Fan ATX Oyuncu Fiyatı
MSI Z370 Gaming PRO CARBON Intel Z370 4000Mhz(OC) LGA1151 Fiyatı
Cooler Master Liquid ML120L RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Fiyatı
MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080 Ti 11GB 352Bit GDDR6 Fiyatı
https://www.hepsiburada.com/corsair-...za=AkelBilisim
https://www.hepsiburada.com/intel-co...aza=Techburada
https://www.hepsiburada.com/corsair-...a=Gamers_Arena
https://www.hepsiburada.com/wd-black...a=Elmac%C4%B1k
https://www.hepsiburada.com/samsung-...4%B1rsat%C4%B1
100 tl ye kadar sadece pubg oynamalık kulaklık hangısını onerırsınız
Upgrade kapalı bir sistem o fiyatlara daha sağlam ve upgrade uygun sistem dizilebilir abi. Vg248qe monitör tn panellerde kaliteli evet ama artık tn panel devri kapandı cs go v.b oyunlarda tercih edilecek bir panel haline geldi. Biraz daha fazla verip ips panelli monitörü tavsiye ederim
1-2 ay içinde bende 10k ya kadar tekrar bi sistem toplayabilirim
Arkadaşlar, Xbox One S için, Thrustmaster TMX Pro Mu? yoksa Logitech G920 mi ?
hangisini önerirsiniz?
Ben Logitech'i sadece Teknosa gibi yerlerde kullandım, TM'a sahiptim. TM direksiyonun büyüklüğü ve dönüş turları aynı olmasına rağmen büyüklüğünden dolayı çok daha iyi geliyordu. Ele daha iyi oturuyor, kayışlı sistem olmasından dolayı daha bir gerçekçi havası yaşatıyor. Logitech dişli olduğu için daha sesli çalışıyor ayrıca. Logitech yeni peugeot'ların direksiyonu gibi elinizde kayboluyor. TM kullanan bence de logitech bakmayabilir.
Reis öyle sistemi yeniledim bende 1700 işlemci yetmiyordu 1080p'te gittim 3600 aldım 3 hafta önce 1150tlye satılıyordu şuan en ucuz 1319tl alacaksan yine al dolar düşmez başkan.
TM logiye bakarak daha gerçekçi hissiyatı yaşattığı doğru g29 alacağım dönem gittiğimde ikisinide test ettim açık ara farkla TM tercih edilmeli. Logi garanti konusunda mükemmel bir firma.
Bugün şunları sipariş geçtim blody marka mouse daha öncede kullandım 100tl'ye almıştım 2 sene önce ama performans kalite olarak corsair razer'ı aratmıyordu yine mouse'da blody tercih ettim.
Corsair K55, Bloody ZL5A core 3 aktif bu modelde normalde ücretli cs go'da çok işe yarıyor.
@Emre-Dylan şu zamanda oyun oynayacak vakit bulamayacağımdan toplama işini erteledim malesef. Fiyatlar da git gide artıyor bakalım kısmet :D
beyler PC den Projeksiyon ve home cinema'ya bağlayıp oyun oynayacağım, kablosuz bir gamepad alacağım, bluetooth bağlantı ile wireless bağlantı arasında tepkime süresi fark ediyor mu? bir de PC için nerelerden oyun indirebiliriz? en son oynayalı 20 yıla yaklaşacak şu ihtiyara bir yardım edin :D
G tuşlu klavye ihtiyacı olan varsa logitech g103 satıyorum alt bileklik kısmı ile beraber..isteyen dm atsın.
vurdulu kırdılı oyun oynayamazsın ama yavas akan oyunları oynayabılırsın.
baglantı suresinden ziyade projeksiyonun hertz i ne durumda.
pcden oyun oynamanın 2 yolu var.
ya korsan indirip offline oynıcaksın.
yada parasını verip oyun satın alıcaksın ve online oynıcaksın.
en popüler uygulama
Steam'e Hoş Geldiniz
rockstar
uplay
blizzard
origin
gibi başka uygulamalarda mevcut
hatta yeni cıkan bir uygulamada .pc gereksinimlerini karşılayamayanlar için üretilmiş
geforce now.
misalişlemcin ve ekran kartın oyun oynamana engel oluyor ise geforce now ile internet üzerinden başka bir pc nin özelliklerini kullanıyorsun.
bence ets2 den başla.
Gaming ucuz bileşenler için Rampage mi yoksa GamePower mı önerirsiniz? Biliyorum ikisi de ucuz ürünler fakat steelseries yada razer gibi ürünlere bütçem yetmiyor.
Almak istediklerim:
Makrolu mouse
Mekanik red switch klavye
7.1 ses kartlı kulaklık
Önerilere açığım.
PC toplamak hala dıdısının dıdısı tutuyor
xbox one x bir de direksiyon seti arıyorum G29/920 veya thrustmaster vb her türlü satılık değerlendirilir
https://cdn.shopify.com/s/files/1/13...g?v=1533812169
gamesir t1-s aldım arkadaşlar, hem android hem pc ye wireless bağlanabiliyor ayrıca telefon da takılabiliyor üzerine nasıldır var mı hiç kullanan?
Daha yeni klavye mouse aldım bloddy marka mouse kullandım 2 yıl yine aldım performansı 400 500tllik Corsairlerle aynı. Klavye k55 aldım ama rampagese fena değil alman menşeili bir firma. Bloddy zl5a mıydı neydi modeli core 3 filan açık fps oyunlarında işe yarıyor.
Valla mekanik klavye yerine 350tlye k55 tavsiye ederim mouse konusunda kargoda sorun yaşandığı için iade oldu. Bloody zl50a ve rampage smx r19 model arasında kaldım. Bloody malzeme kalitesi olarak çok iyi 8200 dip olması yetiyor ama rgb olmasını beklerdim p serisi var rgb onlarda 4k 5k dpi sahip o kadar para vermem onlarada. Yarın rampage yorumlarını testlerini inceleyip kararımı vereceğim.
https://i.hizliresim.com/TQ8T4T.jpg
Rampage'in mouse olarak Flare modelini düşünüyorum el yapıma daha uygun olduğu için. Hemen hemen steelseries'in rival 700 mü 710'una benziyor ve güzel bir tasarım. Klavye için gamepower calypso'yu çok öneriyorlar ama bütçem dahilinde ilk mouse sonra klavye hatta klavye öncesi kulaklık da olabilir. Bir liste çıkarmakta fayda var sizin söylediklerinizi de kaydediyorum fiyat performans karşılaştırması yapıp seçicem artık.