motor sıkıştırmanızı, hava yakıt oranınızı, yakıt türünüzü kontrol edin bi :D egzantirikleri de
Printable View
motor sıkıştırmanızı, hava yakıt oranınızı, yakıt türünüzü kontrol edin bi :D egzantirikleri de
peki ya bu oranlar-ayarlar nasıl olmalı
Turbolu araçlarda rpm i düşük tutun 8 rpm den sonra turbo doldurmuyo :) tabi 2jzgt hariç :D
yok o ondan değil galiba ya, bazı araçlara uyumlu olmuyo yarış koltukları ondan yapıyo havada çıkmayı falan. ama dediğin gibi eksenlerle oynayınca sorun kalmıyo :)
B16B motorda maxx kaç hp alıyosunuz ?
turbolamak ve nos bağlamak için öneri
ufaktan üflesin diyosan b16b yok uçuyum diyosan arabasına kalkıcam diyosan 2jzgt den şaşma :D bu arada noss tupunu aldıktan sonra nitro portuna ayar çekmeyi unutma yoksa verim alamazsın .... Slick lastikleri tak 0.5 bar havasını indir gece draglarına git parayı bul :D
bu arada en ucuz araç ikinci elde Fort fokus ..
Fotoları bekliyoruz arkadaşlar bakalım varmı aramızda yetenekler :D
abi aracın yaylarını disklerini suspansiyon kısmını sökemiyorum delirecem, her araçta aynı şey çıkmıyolar. başka olan varmı bu sorundan :D+
abi mause'na kuvvet arayacaksın alakasız yerlerde olabiliyorlar yayı sökmeki için önce tekerlekleri sonra diskleri söküyrsun sonra yay sonra amortisör sonrada şu an adını unuttuğum asıl bağlantı malzemesi
yaw bende ne bora var ne de golf4 nası yaptın bunu üstad? ben bulamadım
patchlerin hepsi yüklü