win8'de çalıştıramadık doğal olarak, ben geldim şimdi evde win7'de denicem.
@joker, bu patch'i sen yaptın galiba anladığım kadarıyla.Tüm araç çizimleri falan sana mı ait yoksa adapte mi ediyorsun?
Çok güzel gözüküyor yaptıkların..
Printable View
win8'de çalıştıramadık doğal olarak, ben geldim şimdi evde win7'de denicem.
@joker, bu patch'i sen yaptın galiba anladığım kadarıyla.Tüm araç çizimleri falan sana mı ait yoksa adapte mi ediyorsun?
Çok güzel gözüküyor yaptıkların..
ben şu basma işini çözemedim ya , ayarlaanbilir şekiled aldım parçaları
hacı abiler bende lift yok :D gizleeyerek vs yapıyorum herşeyi bazen hophop sekip duruyo sökemiyosunda mecbur parca vs almaya gırıyorum cıkıncaduzelıyo..Eskiden boyle sorun yaaşamıyodum patchleri tek tek sırasıyla attım copy paste yes to all şeklinde.
bi yardım etseniz..
aynısı bende de oldu onur, lift yok parça sökünce hophop zıplıyor
oyun başlangıcında altezza aldım bir tane, ona kanat ve koltuk olmuyor havada duruyor
Çizimlerr benim degil ben strip yazıyorum yani araçlar grafik olarak şamlondeyken oyuna uyarlıyorum farketmişsindir bu oyunda olmayan extra bi çok parçayı oyuna aktardım ve herpsine minimum 10 dk harcadım ..yaptım ama hata vericekmi diye gözden geçirdim bnm anlamadıgım bende tık yokken bazılarında neden hata oluşuyo . bi çok kişide öylemi ?:confused:
ya lift olayı sorun değil yapyorum ben herşekilde eyw ta liftte sorun olduğunda oyuna gırınce de sorun oluyo ..
zıpzıp sekiyo araba sonra havalanıyo : )
bir sorum daha var, full screen yapamadım ben
oyun 1280-1024 destekliyor, o şekilde ayarladım ama olmadı
alt takım ayarsızlıgıyla ne alakası var yahu ? lift olmadıgı ıcın aracı oldugu yerde sokuyorum zaten,yarışa girince de mi alt takım ayarsızlıgından atıyo ?
yaylar 5" kamber -3 spacer 500-350 duruma göre degısıyo vs..
lift olmadıgı için yapıyo kısacası ,lift nasıl gelir anlatırsan sevinirim baştan kursam bişey deişcegını sanmıyorum ama en son fix'i mi atıyım üstüne bida vs ?
lifti kaldırmaya çalışmıyorum ki sen yanlış anladın beni :D lifte kaldırma tuşu yok zaten sorun orda :D mesela test steering engine(Böyleydı sanırım) eski versiyonda şoför olurdu içerde burda çıkmıyo..lift direk yok desen aramam zaten fellik fellik yni aramam derken yazmam yani :D ama onun harici oyuna girince de atıyo 2.el girince de atıyo oyun bilgine..
sadece parca katalogundan ya şase ya tüm olarak arabayı alırsam yapabılıorum o kadar..
uyumluluk olarak ne seçtin sen?
ben 98 seçtiğimde attı, xp sp3 yaptıktan sonra atmadı hiç..
oyunu indirdim kurdum ama bir tek tam ekran yapamıyorum malesef bilen varmıdır nasıl çözerim bu sorunu?
dostum uyumluluk sorunu pcden kaynaklanan bişey seninki ben oyunu çok denedim sıkıntı yok :) ama sen oyun attıgında oyunun içine girip error log dosyasının fotosunu çekip koyarsan ben sana neler olup bittigini söyleyebilirim. :)
He bide lift seçenegini neden kaldırdıgımı açıklamıştım yanlış olmuş hatalar oldugundan . indirdiginiz pach içinde sürücü ekleme dosyası mevcut ben drag haricinde drifte yogunlaştıgım için sürücüyü kaldırdım görüş mesavesini kısıtlıyodu hemde araca ısınamıyodum.. isteyenler sürücüyü geri atabilir oyuna ....