bende 12 kişi oynadı bugün
:)
Printable View
bende 12 kişi oynadı bugün
:)
Oz' ile Drift...
dragdan - rollden - raceden daha iyi geldi be :D
Dedicate olan s2 ye dönebilir ama democular giremez bu sefer :D sen s2 açabilirsin :D
artık yarın drift yaparız X10 spec :D
Yeni çıktık z'den :D
http://i198.photobucket.com/albums/a...g?t=1271034998
ayar oldu komple içim dışım
herkes LFS'yi bekliyormuş hakkaten :)
:) ahahahahaha Kendi adımıda gördüm ama ayarların diğerlerinin de isimleri bombaymış :D
Bknz: Kayak şekli , iiimiş , denem super
:D :D
ayar herzaman vardır :DD:D benimde böyle paso kurcalıyoz :D
Güzeldi, sabahı etmişiz yine, 4 saat sonra uyanmış olmam lazım :D
stresimizi attık sınava gidleim :D
yokmu oynayan :D:D drag yapalm :D:D
aksam 12 1 seansınahazırlıklı olun z deoynucaksak lısans lazım xrgt turbo bıle yavas ya lx6 cıyım ben
bu aksam oynarim :D hatta birazdan girerim bn Z ogrusurkmek uzere..
ulan doruktan yazmisim gene :D 10ur_K
Z deyiz isteyen gelsin şimdi 1234 şifre
Bende Z yok yüklemek gerek o da şimdi gözüme geliyor ayrıca yoğunum iş güç :) Ama eğer birileri linklerini komple verirse olabilir. Yoksa x10 dan devam :)
9 10 11. 3 sayfadan birinde var
z28 patch de crack varmi acaba okudum konuyu ama ilgil bisey goremedim? sadece 2-3 araba fln kullanilabilir durumda?
www.lfs.net
solda download var ordan indiricen
ALLAH askina DRAG yapanlar,tamm yapin eyvallah ama yolun ortasinda durmayin APEX'ten ciktiimiz gibi size giriyoruz aq ! terstende geliosaniz size gore soldan gidin! ortadan gobeklemesine gitmeyin,sadece drag serveri degil burasi,yarisanlarda var ,insani cileden cikartmayin 5dk keyif alcaz icine sicmayin !
ya ben beceremedım bu crack ısını anlatabilecek varmi :S
Link çalışmıo bende.
beyler bende indirmek istiyorumda acaba birileri nelerin indiriliceini linkleriyle beraber yazabilirmi? ilk mesajıda editlersek daha kolay olur sanırım. Şimdiden teşekkürler
www.lfs.net
kendi sitesine bi baksanız, gogıla yazsanız lfs download neler neler çıkar ama :)
varmı oynayan
Darlandım, girelim hadi.
üff dragda alicana attığım boyları eklsek dünyayı 2kere dolanır
:D
yokmu oynicak kursun biri gelim :D
x mi kuruyosunuz?
z isterik
...