Sanırım 64 bit sorunuyla Win7 kullananlar karşılaşıyor. En temizi Pc lerinize XP yi kurun sorunda ortadan kalksın :D
Printable View
Sanırım 64 bit sorunuyla Win7 kullananlar karşılaşıyor. En temizi Pc lerinize XP yi kurun sorunda ortadan kalksın :D
z28 yüklü bende sv açık mı ?
2. Ağımız;
techturk
tt
yanlış yazmışım
techturk2
tt
olarak almıstım ben ağı
arkadaşlar lfsdeki spr dosyasını herhangi bi video formatına çevirebilceğimiz program varmı bildiğiniz ?
bide bu hamachi işini unutmuşum bayadır kurduk ağa katıl diyorum dolu falan diyo 3 tane lfs var bende :D ondanmı yapıyo yoksa bitane lfsnin içinemi kurmak lazım yada demo olarakmı,s2 olarakmı girebiliriz.Valla unutmuşum bi aydınlatırsanız sevinirim hep beraber gazlıyalım :)
spr dosyasını çevirmeniz zor, onu video haline getirmek için bizler video kayıt programları ile (fraps, gamecam vs) oyunda o çektiğimiz video üzerinde video'a çekiyoruz, sonra Adobe Premier, After Effect vb programlar yardımıyla editleyip dışarıya çıkartıyoruz :)
Ağ konusuna gelirsek 2. Ağ ismi yanlış alınmış zaten :) Aynı Ağı nasıl açıldığını anlıyamadım ama ben açtım 2. Yeni Bir AĞ
Ad: 2.techturk
Şfr: tt
Sorun olarak oyunlardan yapmaz o kesin bişey :) Ama oynadığımız oyun Z28, k*ygen yardımı ile Demo'dan s2'e çeviriyoruz. Ama Windows 64 Bit ise çok gariptirki her 64 Bit Windows'a olmuyor K*ygen birisinde çalıştırıyor birisinde çalıştırmıyo :)
Aydınlatabilmişimdir umarım :thinkerg:
Fotografları artık yeni konumuzdan paylaşırız :icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2749436
çok şükür bizde coollegend kardeşimin yardımıyla oyunu kurmuş bulunmaktayım,yalnız hamaci sorunum var son sürümünü yükledim işin içinden cıkmadım hamaci pro yazıyor nereye neyi yazcaz anlamadım :D
Oynayacak olan varmı?? :)
gece için güncel olsun nöbetteyim.. sabaha kadar yanlamaya hazırım.
bende hazırım drift ayarı varmı ?
z28 işte attıgınız lınk
z28 için yok drift ayarıda biraz bas arabayı önlere "yol-süper" kastik arkalara "melez tak devam:)
Ali abiiiiiiiiiiiiii :D Gelde bi içinden geçiyim hahahahah :hehe: Ama server açıcak kimse yok ya :D
hadi yaw bırıler acsında gazlıylaım :D