pm ler yollandı ;)
Printable View
pm ler yollandı ;)
şimdi yukledim c de biyere çıkartıp crac yaptım , klasör başındaki ™ yi sildim oyna girdim , normal bi yukleme gibi olmadı ama klasör çıkartıp direk oynamaya girdim ekran çözünürlüğünü sesi falan ayar çekmeyi beceremedim sorun var galiba donmalar oluyor oyunda pc mde iyi :o
bende zamunda üyeliği var o sorun değilde , mesela videoya girip çözünürlük değişcem ya tıklıyorum ama hiç girmiyor sesde aynı şekilde , anlam veremedim biraz deniycem olmadı silip tekrar kurcam :)
aslında sondaki 3 kelime bence en mantıklısı :D :D
o yol görünüyor zaten :D saçmaladı menü çünkü :D
yemedi :) oyuna girip hafif takılmalarla oynuyabiliyorum ama böle oynanmaz , option dan görüntü ayarlarına giremiyorum hiç bişey değiştiremiyorum, ilginçtir :)
sorun tek bende de değil bunun gibi bi dünya sorunla karşılaşan olmuş crack bekliycez mecbur , crackden deniliyor
ekran kartınızı guncelleyın en buyuk yasanın sıkıntı ondan kaynaklanıyor ıstısnasız tum ekran kartı fırmalarının guncelleme bolumunde bf3 ıle alakalı dokuman ve update var.
en son bitane yukledim olmadı ,ati benim kart ama çıkmadı daha yazıyorlar net de bulamadım beta için bişeyler vardı onlarda silinmiş ...
bende enteresan olan görüntü çözünürlüğünü sesi falan değiştiremiyorum düşük çözünürlük olsa belki sorun olmıycak ama option da hiç bir değişiklik yapamıyorum
ati nin official siteye gir ordan yükle ?
catalyst die bisi var , ben onu ındırdım sıtesınden guncelledı yukledı bıseyler. Ondan berıdır donan oyunda ne bır gram atlama var ne donma catır catır oynuyorum.
valla zahmet olmazsa olur :) zamunda dan indirip cd içindeki cracki diyorsan aynıdır gerçi :)
Arkadaşlar battle 3 torent pm liyecek biri varmı rica etsem.
Crack Uplandı yollandı battle 3 torrent yollandı ;)
driver sanfrancisco güzel bence oynanabilir oyunlar arasında .. can sıkıntısından mac'e yükledik windows oynuyoruz zaman zaman .. battlefiled 3 de yükledim ama güzelim oyunu full çözünürlük oynayamadıktan sonra mındar etmiyim diyorum sanırım ps3'e alıcam :)
okudum zatende yapcak bişey yok bekliycez :))
beyaztorrent.com Battlefield 3 var ben indirdim sıkıntısız oynuyorum.
Bende zamundadan indirmiştim bu arada bf3 ü
Öncelikle Battle 3 kasanlar... : ekran kartının eski driverını yukleyın ve oyun guncellemesi yapmayın arkadaşımın sorunu kalktı :D donma için...
VEE GTA 5 Çıkacakkk.... ;)
Rockstar Games
la biz daha 4 ünü oynamadık 5 hangi ara çıkıyor
yinede çok bişey gostermemişler trailerında baklaım cıkınca anlayacagız ancak ben ümitliyim bayağı süre beni oyalayacak :D
bi tarih verilmiş mi acaba kesin 2012 yaza doğru falan yollarlar herhalde :)
battlefield 3 çok iyiymiş cidden , çok beğendim
Battlefield iyi hoşta şu yapay zeka kötü olmuş.. Hardda oynuyorum yanımdaki adam siperde vuruluyor karşı düşman açık alanda ayakta duruyor 1 tane vuran yok gibi saçma sahneler görünce oyundan soğudum
valla benimki inmedi daha bu ay baya download yaptığımdan hızım düştü şu anda %70 lere anca geldi insin bi bakıcaz bakalım nasıl
Call of Duty Modern Warfare 3 gelmiş diyorlar. Ama xbox içinmiş pc ye ve ps yede herhalde eli kulağındadır.
Torrentlere düşmüş xbox olanı... Çoooooook güzel olucak .
Battlefield dan hiç memnun kalmadım sebep olarak 1. si 1günde bitti 2. si o izlediğmiz videolarla alakası yok
http://a1111.hizliresim.com/r/4/bfnv.jpg
Var mı oynayan?
1'i gayet zevkliydi, 2. yi deneyelim bi de : )
Call of duty modern warfare 3 : 8 inde çıkıyor pc için olanı single ına yüksek puan veriyorum ancak multiplayer online moduna orta seviye bir puan veriyorum...
cdkeyini almayı pek düşünmüyorum ama alabilirim ne de olsa MW 2 de var bu şekilde bi seri yapabilirim :D