Hemen deniyelim bakalım teşekkürler :D
Printable View
bu ubisoftun amk deli etti beni driver sanfranciscoda da Assassins Creed Revelationsta da aynı hatayı veriyor patchi atıp kayboluyor bunu bilen yok mu ya?
Arkadaşlar konuyu okuyamadım,
güzel Modifiye falanda yapabileceğim araba yarışı oyunu arıyorum,
Torrent kullanmıyorum, hiç sevemedim,
geçenlerde bide drift oyunu videosu izledim,
driftte olur, bi yardımcı olun :D
eski oyun yeni oyun farketmez ise nfs und2 tavsiye ederim
NFS run aldım 1 haftadır oynuyorum fena değil
batman in son oyunu deniliyordu çıktı mı o :)
onu bunu bırakın, saints row: the third indirin oynayın :D hayatımda oynadığım en absürt, en eğlenceli oyundu. her dakikası her görevi ayrı zevkli. 1,5 metrelik dildoyla adam öldürmek mi dersiniz, amerikan güreşi hareketleriyle adam dövmek mi dersiniz, tankla uçaktan atlamak mı dersiniz, zombi mi dersiniz ne ararsanız var :D gta türü açık haritalı bir oyun. görevleri gerçekten çok zevkli, ingilizce bilenler için ise ayrı zevkli çünkü konuşmalar da gerçekten çok eğlenceli. kesinlikle tavsiye ederim.
Battlefield 3 - Rocket Rage - YouTube
Herif piskopat:D
Battlefield 3 - RendeZook - YouTube
2gündür ps3. batmanın son cıkan oynunu oynuyorum fena sarıyor :) xbox icin aldıgım forza 4 gelene kadar bitiririm umarım :)
son cıkan oyunlarda driver s.f. favorim hala
battlefield3 ü xp sistemle oynayamıyormuyuz yaw yokmudur yaması filan ?_
Yok diye biliyorum ben, cok isyan eden oldu torrent sitelerinde :)
bu drıverı ındırdım torrentten yanlız wınrar sıfresı ıstıyo cıldırıcam bılgısı olan varmııı
torrent linkini hangi siteden aldıysanız orada yazar rar şifresi
Batman.Arkham.City i yeni bakıyorum dlc pack indirdim bi yerden 600 mb bu yama mı yoksa oyun bitiminden sonra extra bölüm falan mı
yok mu yenı bıseylerrr
Yokmu yeni oyunn tavsiye :D
colin mcrea 2 rally kapışacak varsa beklerim:D
BF3 deki o uçaktan atlayıp tekrar binmesine hayran kaldım Cüneyt babayı geçmiş :D
Valla çıksada bişeler oynasak ekran kartı paslanacak bu gidişle :)
alan wake , gerilim tarzı bişey denemişler ama beni pek sarmadı , incelemelerde iyi not almış isterseniz bakın :)
Syndicate
Syndicate - Official Trailer - YouTube
oynamayan arkadaşlara Mafia 2'yi öneririm ;)
Bu aralar la noire + bf3 oynuyorum cd key alip bf3 u multi nasi oynayacaz acaba multiplayer yok yukledigim oyunda
Mafia 2'yi öneririm + 9 benden
Dirt 3 te cra.k yaptıktan sonra '' A required security module cannot be activated.'' uyarısı verdi. Bu sorunu çözen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
vizeler bitsin fena download yapıcam liste yapıyorum kendime :D
PS 3'te online olarak;
GT 5
CoD MW3
DC Universe Online
denemenizi tavsiye ederim.
dirt 3ü indiricem ama ekran kartı atı readon2200hdpro sizce oynayabilirmiyim
Euro Truck Simulator 2 nin yüklemeye başlamadan önceki şifresini bilen varsa yardımınızı bekliyorum :( hiç biyerde bulamadım :(