ps'ta mı oynuyorsun?
Printable View
race injektion tavsiyemdir klavyele bile oldukça zevkli üstelik oyunda ist.park ta mevcut
battlefield bakıcaz bi ara artık .. l.a noire heveslenmiştim geçenlerde cod ve uncharted gelince kaynadı .. satarım uncharted 3'ü :p
battlefield ve call of duty'i bitirdim direver 2 bide mafia 2 ye sardım şuan =)
driver san franciscoyu yükledim herşey tamam ama play dediğimde autopatch atıyor kapanıyor bidaha açılmıyor bu sorunun çözümünü bilen var mı?
driver san francisco oyununu aldım yükledim crack işleminide yaptım
username password işlemleri geldi,sitelerine üye oldum yine yetmedi cd key istiyor ya kafayı yedim
Biri bana yardımcı olabilse
Cd key istiyor ise crack olmamış demek ki , crack eğer virüslü ise virüs programınız siliyor olabilir.Crackı atmadan virüs programını kapatın veya yeni bir crack deneyin.
Onun dışında oyun kurulumunda ince bir ayrıntı olabilir google den araştırın sizinle aynı problemi yaşayan birileri vardır mutlaka.
2.patch'i yapmadan crack işlemini yaptım o yüzden olmuş olabilir mi ? 2.patch'i yükledikten sonra tekrar crack attım ama yine olmadı
Bence oyunu silip tekrar yükle önce patch dosyasını çalıştır daha sonra crack işlemini tekrar yap..Virüs programının otomatik crackı silmediğini kontrol et herhangi bir uyarı vs. çıkmasın.
valla virüs programım herhangi bir uyarı vermedi ,ama oyunu sildim şimdi tekrardan yüklemeye başlıyorum yeni oyunlar başa bela yaw
yok olmuyor başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olabilir mi