Sure ekraninda 2.32 gordum sanirim. Bmw 335 olabilirmi? Tamamen salladim![]()
Son seans yağmurlu olmasına rağmen pist her koşulda eğlenceli, son seans 2 Evo iyi vakit geçirdik
Su toz mahvetti bizi arkadas...
İnsallah ay sonuna kadar 1-2 ozel organizasyon olur yoksa iyi zaman gelmesi hayal...
E46 M3 Burak 2:31 yapmis Harry's de...
Dünkü pist koşullarında birşey vardı kimse hedeflerine yaklaşamadı bile
Yine de keyifliydi. Elimizdeki imkanı hor görmeyelim ...
3 mayıs günü 3 seans piste çıktım ilk 2 seans çok fazla tutunma problemi yaşadım, özellikle 2. , 10. virajlar gibi viraj çıkışı gaza oturduğunuzda hafif rampa çıkılan virajlarda lastik yere hiç tutunmadı ve virajın dışına doğru kafadan kaydı, gazı az verip kaymadan gittiğinizde de diğer viraja ulaştığınız hız bir önceki halkgünündeki hızlardan oldukça düşüktü, aynı problemi 8. virajın 3. ve 4. kısımlarında ve 13. , 14. virajlarda da yaşadım ve önceki halkgününde 2.33.840 yapmama rağmen dün 2.36.700 gibi bir zaman yapabildim ilk 2 seansta, daha sonra 3. seans öncesi ve 3. seans esnasında baya bir yağmur yağdı pist temizlendi, yağmur yağmasına ve yerlerin bir hayli ıslak olmasına rağmen daha iyi tutunmaya başladım ve 2.36.600 gibi bir zaman yaptım. Hissedilir şekilde tutunma farkı vardı. Dışarıda ettiğimiz sohbetlerden yola çıkarak slick lastikli arabaların, normal yol lastikli araçlardan daha fazla tutunma problemi yaşadığını düşünüyorum ilk 2 seansta pist çok kirliyken...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Asfalt tutunmasının zayıf oldugu zamanlarda (toz-ızlak yada tas)semı slıcksler ve slıksler tutunma problemı daha cok yasıyor.
Pust umarım eskı halıne doner uakın zamanda. Gecen sene pıstın yuzeyınde daha lastık ızı(kaucuk) vardı,bu sene azalmıs.
Umarım yarıs organıZasyonları bol olurda,tutunma artar.
Umut arada da konuştuk, acaba bize mi öyle geliyor dedik hatta. Yağmurda ben çıkamadım ama demek ki tahminlerimiz doğruymuş.
Harry video'sunu koyuyorum, tutunma açısından bir örnek olur.
https://www.youtube.com/watch?v=dsdeqQhFOv8
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Cem senin video'da ben yokum, uzun halini de eklesene kendimizi izleyelim![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)