Volkswagen Golf 4 "2001 için havalı süspansiyon arayışındayız. Vag buluşmasında 4 'ün birinde mevcuttu bu uygulama. Sormak istediğim maliyeti ve nereden temiz edebiliriz?
Printable View
Volkswagen Golf 4 "2001 için havalı süspansiyon arayışındayız. Vag buluşmasında 4 'ün birinde mevcuttu bu uygulama. Sormak istediğim maliyeti ve nereden temiz edebiliriz?
Golf4 2011 :soru:
7000 TL gibi bir maliyeti var bildiğim kadarıyla
golf teki arkadaş yanlış hatırlamıyosam kargosu gümrüğü falan filan 8000 lira civarındaydı
hey maşallah fiyatlara bak :)
o kadar çıkmıyo artık istanbulda bu işi yapan var garajın ismini hatırlayamadım ama 4500tl+500(işçilik) gibide bir fiyatları var elektronik sistem
Wolkswagen golf havalı süspansiyon sistemi airforce suspension - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59150709
Sahibi siteyede üyedir.Konuyu görürse oda yazacaktır...
O Golf'teki sistem olabilcek en iyi sistem yalnız , 7-8bin maliyet normal yurtdışından Türkiye'ye getirttiğinizi düşündüğünüzde :)
izmirde bir abimiz var ben ondan subaru legacy için bir fiyat almıstım 7 bin lira fiyat vermişti bilginize iş oldukca prof şekilde birde adana yapanlar var 2 binlira maliyeti oldugunu dumustum ama aralarındakı farktan bilgim yok