-
T-JET punto
Merhaba arkadaşlar teyzemin ogluna bu arabayı almayı düşünüyoruz arabayla ilgili bilgisi olan varmı ? t-jetlerin genel sıkıntısı varmı? yorumlarınızı bekliyorum
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - Megafoto - 59935475
-
fiyatı çok ucuz geldi bana , vardır mutlaka bir yamuğu , t-jet motora gelecek olursak , t-jet sorunsuz , performanslı ve az yakan bir motor ;)
-
sel hasarlı falan mı bu arac ya ?
-
Diğerleri 23 25 arası iken bunda bişey olmaması ilginç olur zaten ufak tefek boyalardan kastı ne acaba
-
fiyat gayet uygun sıkıntı yoksa alınabilcek araç
-
fiyat uygunluğunun sebebi araştırılmalı
-
Bence aracımı ucuza aldım.Ancak bi sıkıntı çıkmadı.Bu aracada niyetlenmiştim.Fiyatı 22 lira idi 1 ay önce falan.22 den bir kuruş aşağı inmem demişti,bende vazgeçmiştim
-
-
bence o sınıfın en ucuzu araştırıp düzgünse alınabilir...
-
t-jetlerin hiçbi sorunu yoktur güzel araçtır ama bu ilandaki araba son bakacağım t-jet olur..yıllardır hep ilanda kaçkere el değiştirdi bilmiyorum artık..
-
Tjet ozan arkadasim detayli bilgiyi yazar diye bekliyoruz :)
-
aracın arka tamponu Değişmiş sadece, camurluk ta boya varmış ve işlem..Başka sorunu yok diyor ev aldıgımdan dolayı satıyorum dedi adam..Biraz bakımsız kalmış sanki ama toplanır diye dşünüyorum..
-
Arac az cok bilinen bi araç , polisten kaçarken geri geri revuş e cıkmış bi araç..
ve diger şeyleride mevcut.
Bence alıncak bi araç degil..
Fiyatı öldürüp iyi bi expertizle alınabilir..