0 km kia cerato koup almayı düşünüyoruz.aracı kullanan + ve - leri hakkında acil bilgi alabileceğimiz arkadaşlarımız varsa acilen yardımlarını bekliyoruz.zamanımız kısıtlı bayram öncesi bu işi bitirmemiz gerekiyor.teşekkürler
araç otomatik vites
Printable View
0 km kia cerato koup almayı düşünüyoruz.aracı kullanan + ve - leri hakkında acil bilgi alabileceğimiz arkadaşlarımız varsa acilen yardımlarını bekliyoruz.zamanımız kısıtlı bayram öncesi bu işi bitirmemiz gerekiyor.teşekkürler
araç otomatik vites
+ - bilmiyorum ama çok yakışıklı bir araç , tak lpg devam et:)
geçenlerde bordo bir tane görmüştüm , advan jantlı falan iyiydi baya
teşekkürler yardımlarınız için :D kimse henüz fikir sahibi değil sanırım
neyse aldık arabayı hayırlısı bakalım
hayırlı olsun kasayı bende çok beğeniyorum ve burdan hondaya sesleniyorum :)
aldıkdan sonra fikirlerinizi paylasın :D cok güzel araç görsel olarak 10 verdim:D
ome_rs araştırıyordu görünce bildiklerini yazar
çok çok yakışıklı bir araç plazada inceleme fırsatı buldum sadece. o paraya o şekil güzel karışım :)
ama jantlara ve yüksekliğe bi el atmak şart :)
duruş olarak çok harika... Yolda kalmasında başka bir olay vardır ..
1.6 crdi 128hp si olsa bide :D sadece benzinli gelmesi hayal kırıklığı benim için :D
ben 1.6 crdi zannettim :( Chip'le tadından yenmezdi :(
ya arkadaşlar bide bu kia yi kime çizdiriyolarsa adamın ciddi ciddi ayarı kaçmış :D bütün arçları bence güzel Rio olsun, ceed olsn , Sorento olsn ,koup olsun valla çok çok iyi :D
Otomotiv endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından biri olan, Audi ve Volkswagen markalarının eski tasarımcısı, New Beetle ve Audi TT gibi dünyaca ünlü otomobillere imzasını atan Peter Schreyer, Kia Motors’da yeni oluşturulan dizayn yöneticiliği bölümünün başına getirildi. Bu transfer Kia Motors’un otomobil dizaynına verdiği önemin bir göstergesi olarak, Kia’nın sürekli devam eden ürün gamını yenileme politikasını destekleyecek.
kısası Alman parmağı var. :icon_tup:
hay onun parmağına :D :D valla güzel çizimler cıkarmış adam.
demedi demeyin kialar bu kasayla 10 sene sonranın en tutulan 2. el modifiye arabaları olacak :)
param olsa alırım, tüpü takar paşa paşa gezerim :)
Gerçekten harika tasarımlar çıkartıyorlar... Dizel motorları'da iyi.. Yanlız o gidişe yol tutuş ve frenleme malesef sıfır...
Fren kitleri var araç için, yurt dışında turbo benzinlileri de var gençlerin ilgisini çeken bi araç :)