İYİ SEYİRLER By percussionali ;)
EV RC =flitre,egzoz PPR motorsport emme gaz kelebeği----17 jant leş flitre :D
VE Rs =flitre egzoz kelebek emme polish
Printable View
İYİ SEYİRLER By percussionali ;)
EV RC =flitre,egzoz PPR motorsport emme gaz kelebeği----17 jant leş flitre :D
VE Rs =flitre egzoz kelebek emme polish
eline sağlık alicim video güzel hazırlnmış olması gereken maşallah araclara....
eleeeediimmm eeeellleeeeeediiimmmm :D
Ne yalan söyliyim ayardan sonraki fark en son denemede en az 3 boy var.
Walla Ali son denemeye tekrar baktım da RC epeği bir süre bırakmamış. Yani 3 boy net olana kadar bırakmamış. Zaten bıraksaydı 3 boy değil 13 boy olurdu çünkü Selçuk RC bıraktıktan sonra bırakıyor.
Maşallah her iki araca da.
Yani tam 1:51 nci saniyelerde RC bırakıyor ve tam o sırada fark en az 2.5 boy var. Fazlası var eksiği yok. Kaldı ki RS' in tünelinde kalmış RC. Mecburdur değildir birşey demiyorum. Ama daha da uzun yürürlerse RC yetişiyorsa orasını bilemem.
rc jant yazılımla eler selçuğu alide eledim eledimi söletir ahaha ama selçuk benimde yapıcaklarım var diyor ikinci bir white rs:D mi doğuyor selçuğun planları var:D
ula ali nerden buluyon böle parçaları maşallah araçlara ayarlı kasnak bayaa işe yaradı şu 17 jantlardan kurtulursa bide daha iyi olacak
ayarmı yapıldı temızlıkmı yapıldı...
maşallah ellerinize sağlık..elleyin bakalım :D
neyse biz biliyoz nekadar geçildiğini 1.5 2 boy geçiyliyo tekrar ayarındndan sonra makara olsun diye yapılmış bi video boyların önemi yok emek karşılığı alınıyo PPR kaan ve AHM performance tarafında yapıldı o yüzden amaç farklı maşşallh okadar eksilere rağmen iyi bile tutundu ve Rs e Rs kullanıcısı olarak iyi bilirim rsin gidişini ;)