-
BMWciler bakın bakalım :)
-
bugün 65bin km de 321m3 e bindim hiç bir e36 yı görmüyo gözüm bana sorma :D
-
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
bugün 65bin km de 321m3 e bindim hiç bir e36 yı görmüyo gözüm bana sorma :D
peçete veriymi abi :hahaha:
-
valla peçete bile kesmez beni :D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sahibinden ilanları gerçekten çok yanıltıyor, bu yukardaki bedevi bi gün araba bakacağız gel dedi ilandan bakmış neyse gittik arabaya bakmaya adamlara direk dalacaktık, gidip bakmadan ilandan yorum çok yanlış anca tanıdık araç olacak.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sahibinden ilanları gerçekten çok yanıltıyor, bu yukardaki bedevi bi gün araba bakacağız gel dedi ilandan bakmış neyse gittik arabaya bakmaya adamlara direk dalacaktık, gidip bakmadan ilandan yorum çok yanlış anca tanıdık araç olacak.
aynen boşuna yol yaptım okadar :D fotolarda dda bebek gibi duruyodu ama hak ver sende bana :D
-
lan bi el atın Eray yiycen küfürü amk 5 senedir e36 bulucan hayvan herif :D:D:D
-
üşüyoruz doktorr reyizzz :D
-
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
üşüyoruz doktorr reyizzz :D
lan olum sen nası bı adamsın dolasma ortalıkta bmwcıyım dıye :beuj: mustuu nerdesın olum kurtar benı bu herıften :D:D:D
-
valla ben tempramı satarken sahibinden de gerekli açıklama dışında aracın özelliklerini yazmıştım sonra çoğu tempra ilanlarında aynı yazıları görmeye başladım ki bazı araçların birden fazla ilanlarıda mevcut satıcılar sattıkları araçların ilanları kaldırmıyorlar bile yeni satanlarda genelde birden fazla ilan açıyorlar anlamadığım olay şudur sahibinden.com için söylüyorum bazen bakyıorum da fiat marka bir araç atıyorum opelde gözüküyor bu nasıl bir ilan onaylamaktır hala çözebilmiş değilim temprayı almadan önce sahibinden bulduğum en az 10 tane araç vardır hepsini gösterdik ustalarımıza ve hep ilanlarda yazanların sahiplerinin anlattıklarının dışında kötü yorumlar aldık benim düşüncem sahibinden.com değilde araba pazarlarında gerçekten daha güzel araçlar var ben sahibinden.com da satamadğım aracımı araba pazarında ilk hafta da sattım...
-
doktor bunlar cok paali yav
-
1994 model 325 e m3 parası ıstemıs adamlar hahahahah :) ne ıcıyor bunlar ya !
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
doktor bunlar cok paali yav
Kanka ucuzu varsa gidip çökelim :D:D:D zaten arabaya bakın sadece ilandaki paraya değil yalan onlar turist fiyatı :p
-
Alıntı:
searock/// Nickli Üyeden Alıntı
1994 model 325 e m3 parası ıstemıs adamlar hahahahah :) ne ıcıyor bunlar ya !
Ahanada bmwci geldi :D:D:D yap bi güzelikde şööle eş dosttan mezar spec eli yüzü düzgün bişey alalım bmwci olalım :D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Kanka ucuzu varsa gidip çökelim :D:D:D zaten arabaya bakın sadece ilandaki paraya değil yalan onlar turist fiyatı :p
drift icin bakıyon dimi :D
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
drift icin bakıyon dimi :D
Lan sırf belasınız yemın edıyorum :D:D:D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Lan sırf belasınız yemın edıyorum :D:D:D
HAhahha , bende nerde kaldı bu herif diyordum :D AHahah
Bu arada dün 23.500'e 95 model E36 M3 aldık.Sarı renk coupe.Fena değil hani durumu.Bunlar pahalı geliyor bana da.
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
HAhahha , bende nerde kaldı bu herif diyordum :D AHahah
Bu arada dün 23.500'e 95 model E36 M3 aldık.Sarı renk coupe.Fena değil hani durumu.Bunlar pahalı geliyor bana da.
Seni tanıdıgım gune lanet olsun :D:D:D
ROBu ben ayarladım sıze sıra sızde :p
-
aslında ben bi araba biliyom ama :D dimi musti :D