-
1M Evotech @ Korfez
Arkadaslar 53 sec dondugum ilk seansdaki goruntuler.
Yakaladigim arac E92 M3 CP.
52 sec bir dahakine rahat yaparim,2 yerde buyuk hata yapmisim.
Buarada farkindaysaniz.duzlukte 2 ye inemeden.3. Vitesde hizlaniyorum :(
2. Vitesde cok patinaj problemim var...
BMW 1M Track - YouTube
-
gidişi gayet güzeldi. maşallah..
-
m3 kadar arkasını bırakmamış sanki yada biz mi göremiyoruz videoda ?
-
İyi araba, İyi lastik, İyi derece... :)
52 leri görecek gibi ...
-
M3 deki pilotaj hatalari ve tutunma sorunlari bunlara yol aciyor.
2 yerde hatam var,52 yapicagim mutlaka ;)
Yillarca Korfezde yaristigimdan,aliskanliklar cabuk bitmiyor malesef :(
Korfezin bu hali kafayi tutanlarin rekorlara cabuk ulasicak demektir...
-
Buarada Lastiklerımı degısınce,Surelerımde ıyılestı tabı ;)
PS2 ler cok kotu...
Ya Pirelli Zero yada Mich S.Sport
-
Keyif aldım izlerken valla.. :) Eğer bahsettiğiniz sıkıntıları giderirseniz garanti düşer.. :) Pilotajda iyi maşallah:)
-
Tesekkurler,hedefım 52...
Kullanırken bende keyıf alıyorum ancak cok fazla Tork ıle mucadele etmek yoruyor adamı...
-
Güzel gitmişsiniz tebrikler. 1M'e de maşallah. BMW bence çok iyi bir araba yaptı. Hatta M3 satışlarına zararı bile olabilir 1M'in :) Frenleri nasıl performanslı kullanımda? EVO dergisinde bir kaç hot lap sonrasın frenlerde zayıflamadan şikayet edildiğini yazmışlar.
-
Cok temiz ve yaris cizgisinde bir pilotaj, iyi sure tebrikler;) sanki duzluklerde az hizlansa ciddi sure kazanilabilir gibi, ufak bir iki hata var dediginiz gibi ama o da isin icinde olmadan olmuyor.
-
gayet stabil masallah. coilover ile sureler 51e filan inermi acaba:? dusunulmuyor mu
-
Frenler malesef her M modelınde oldugu gıbı bundada zayıf...
M3 den cok cok keyıflı bır otomobıl,M3 satıslarını vurması mumkun degıl,lımıtlı uretım cunku ;)
Duzluk hızları o pıst ıcın cok cok ıyı,tek sorun vıraj cıkısındakı gelen yuksek tork ve kafanın vırajın ıcıne gırmek ıstememesı.Bunların cozumu bulunca sanırım 0,8-1,2 sec daha kazanabılırım...
Stabıl olması ıcın ınanın dıreksıyon ıle savasıyorsunuz cunku hızlı gıtmek ıcın sızı yoruyor.
Coıl ıle 51 tabıkı mumkun ;)
Tesekkur ederım....
-
3. vites tam kararında olmus Murat abi , düzlükler de bile cok az vites degistiriyorsun :)
masallah tam bir pist aracı
-
Bir bmwnin piste rakibi diğer bmwdir mi mesaj ? :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum.
-
Aslinda 3. Vitesde gitmek buyuk sorun cunku duzluk basinda 1800 devirde kaliyorum,2 ye atsam patinaj,3 e atsam sure kaybi :(
-
videodan yada sureden hiç öyle görünmüyor :) masallah peak tork ta oralarda geliyor olsa gerek ...
-
Maşallah Murat abi hayranım aracına...
-
Masallah masallah gercekten pilotaj iyi ama bir kac yerde apex mapex hak getire:)
Daha iyi sureler bekliyoruz:)
-
Torkda bır sorun yok,zaten Cıft turbo oldugu ıcın alt devırde gelıyor ancak en buyuk sorun devır cok olu kalıyor,vırajlar cok dar ve yavas oldugu ıcın alt vıtese atınca patınaj yada yanlama oluyor,sure kaybedıyorum.
Apex lerın hepsını yakalıyorum,sorun degıl ancak art arda vırajlarda cok hızlı gırdıgımde,cızgı bozuluyor cunku aracın arkasını kontrol etmek o hızlarda ve şikanda cok zor...
Suan sınıfında en ıyı derece 53,2 ıle 1M,bunu 52 yapıcagım sorun degıl ama sonu bu.
M3 ile 51 ler mumkun...