Yola cıkıcak arkadaşlar hazırlıklı cıksınlar istanbulda b.çekmeceden başlayan yol 2. köprüyü geçtikden sonra bile yoğun.. bir kaç arkadaş aradı yollarda kaldık diyenler var.
dünde aynı Şekildeydi....
http://i.imgur.com/EeUU0.jpg
Printable View
Yola cıkıcak arkadaşlar hazırlıklı cıksınlar istanbulda b.çekmeceden başlayan yol 2. köprüyü geçtikden sonra bile yoğun.. bir kaç arkadaş aradı yollarda kaldık diyenler var.
dünde aynı Şekildeydi....
http://i.imgur.com/EeUU0.jpg
7 dk sonra çıkıyorum 17:35 evdeyim Allah kurtarsın :)
18:30 gibi karşıya geçicem ama Metrobüs forever zaten sıkıntı yok :D
şehrin rehberi = seko rehberi :D
cidden öle ya nedenını anlamıs degılım ama sacma trafık war heryerde :(
Bugun iyiki tramwayla geldim ise, sagol uyari icin serkan
Bugun maslaktan Erdem abının arabayı alıp kaçtım o benım arabayla çıkıcak ve trafık olursa hayatta kullanmam gel kendın al dedı vatanda buluşucaz yuz yuze gelıp te arabalrı değişecek babayiğit aranıyor :)
Allah sabır versin gerçekten. Birde tam bayram öncesi milletin kaçış zamanı hiç çıkılmaz yollara.
Cadde kilit gidiş dönüş, E5 desen öyle. Köprü zaten artık nerdeyse 18 saat kapalı günde
İyi ki havalar güzel gidiyorda bisikletle işe gitmeye devam ediyorum :) Bostancı Kızıltoprak.
dün fulyaya gidicekdm . . . öğlen trafik vardı aksam gidiyim dedim okmeydanından e-5 kilitti sanrm saat 22.30da 00:30da geri dönerken yol gösteren tabelalarda çağlayandan köprüye kadar kırmızıydı hadi bugun millet kaçıyo dün ne oldu yada bugunki trafik neden böyle ... geçmi cıksak arabayı metrobus civarına mı bıraksak bilemedm :(
Allah kolaylık versin, 1 kere kaldım o trafikte de insanların şuan neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum, allah sabır versin hepsine. Ama hususi arabasıyla kıçı biraz daha rahat etsin die tek başına karşıya geçip dönmek isteyenler biraz daha çok kalsın trafikte.
ümraniye-erenköy-dudullu-imes altuniade yaptım anasının nikahıydı
şimdi kısıklı-çamlıca-üsküdar-ümraniye yapacamda nasıl yapacam bilmiyorum :D
allahtan navi var :D yelloz karı çok kestirmelerden götürüyo :D
İstanbul'da yaşanmaz abi...
istanbulda ev iş araba verekler, trafiği yüzünden gelmem :D
Resme baktımda bayrampaşa aksaray yolu açık görünüyor :D :D :D
umraniyeden simdi yola ciktim bakalim kacta evde olucam
aksary taksim sishane civarında olan varsa yazsın sahildn mi gitsem okmeydanına bakırköyden?
ALLAH tan eve 10dk yürüyerek gidiyorum :D