yaklasık 1 saat once bostancı s virajında corsa c vırajda koptu kaldırıma vurup havada takla attı . ıcındekı arkadaslarda herhangı birşey yok . fakat araç pert.
Printable View
yaklasık 1 saat once bostancı s virajında corsa c vırajda koptu kaldırıma vurup havada takla attı . ıcındekı arkadaslarda herhangı birşey yok . fakat araç pert.
aynı senaryoyu Golf5 yaşamıştı, o gözüme geldi şimdi. Geçmiş olsun diyelim kaza yapan arkadaşlara
geçmiş olsun diyelim.
Ne renkti araç modifiye falan varmıydı?
bugün bostancıya giderken beyaz bir corsaya baya bir sallamıştım, müzik sesinden rahatsız olup acaba o arkadaş mı
hız felakettir s tehlikelidir
Hemen hemen her aksam gecerim oraya kadar süratli bile gelsem orada yavaşlarim tedbir olsun diye yanlışlıkla bir yere takilip reklam olmayalım diye S tehlikelidir her gaza gelen S e giremez.
walla corsa c tek kapı beyaz jant flan vardı farları ledli idi . bizde tanımıyoruz ole denk geldik . geçiş olsun Allah ' tan kendılerınde bıse yoktu
ben giderken olanda led fln arka tamponda ışıklar basık siyah jant spoon sanırım tek kapı c corsa idi sarışındı sanırım kullanan çocuk
Allah korumuş cana gelmemiş
Şöförün araçtan çıktıktan sonraki ilk sözü sigara var mı ? :D Allah'tan can kaybı yoktu
fazla gaza gelmemek lazım ..
walla tam hatırlamıyorum jantlarını ama bahsettıgnız araca uyuyo sanırım . dımı taner o corsa da ole ıdı ?
ama gercekten cok kotu bır kazaydı
Allahcc hepimizi beterinden korusun
Cana gelmemis ya ona sukretsinler, allah korumus..
Amin cümlemizi.