-
Yakışıklı Oğlum Civic Si-nEG =) 33 APD 82
-
SineG
-
MaşaLLaH
eg kasaların ön konsola bayılıyorum .
-
tesekkurler
Amin Hocam Cümlemize Mahsallah.
-
hocam o stoplar ne oyle katliam gibi altezza filan takin bari..
arka farlar disinda cok hos duruyor masallah.. :) ozendiriyorsunuz alicam sonunda bitane eg :D
-
thanks
Yoook be hoocam okadarda kötü degil :D İmkanlar buna el verdigi icin bunu yapabildik.Yoksa Benimde Gonlumden gecen Kırmızı Beyaz Jdm Stop Ama uygun fiyatlısını bulamıyoruzki herkes ucmus fiyatlarda.
Guzel Fikirleriniz için Tesekkur ederim Tavsiye ederim EG .
-
hmm.. birsey diyemem o zaman ayni dertten muzdaribim :)
-
maşallah.. lipteki ledleri söküp, stopları oemle değiştirseniz, farda filmimsi bişeyde var galiba onuda söküp, spoon ayna takarsanız şahane olur :)
-
-
Alıntı:
xTReme Nickli Üyeden Alıntı
maşallah.. lipteki ledleri söküp, stopları oemle değiştirseniz, farda filmimsi bişeyde var galiba onuda söküp, spoon ayna takarsanız şahane olur :)
Tesekkurler Hocam Ancak Dediklerinizi Yaptıgım Taktirde Cok Standart Bir Hal Alıcaktır arac yani ne biliyim bütün sahinler birbirine benzer ya onun gibiolur sanırım Diger Eg lerden biraz farklı olsun istedim Birde bu arac imkansızlıklar icinde yapılmıs bir aractır imkanı kendimiz yarattıgımızdan zamanla zamanla degiştiriyoruz işte Sinegi:D
-
thsk
Alıntı:
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah:)
Cümlemize Hocam
-
spoon ayna ve arka stop değişmezi lazım sonra on numara olur
ALLAH kaza bela vermesin...
-
jantların beyaz olması cok hoş bı hava katmış gercekten altın sarısı yada bronze dusununce jantı daha bı ılgınc geldı gozume cok begendım kazasız belasız kullanın
-
-
Alıntı:
h.savas Nickli Üyeden Alıntı
spoon ayna ve arka stop değişmezi lazım sonra on numara olur
ALLAH kaza bela vermesin...
En Kısa Zamanda İnsallah Hocam Cok Tesekkur ederim Sizlerede Kaza bela vermesin
-
İmkanlarda sıkıntı olunca yapcak birşey yok bizde aynı durumdayız :D
maşallah güzel araç zamanla daha güzel olacaktır
-
Thanks
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
jantların beyaz olması cok hoş bı hava katmış gercekten altın sarısı yada bronze dusununce jantı daha bı ılgınc geldı gozume cok begendım kazasız belasız kullanın
Eyvallah Hocam Tesekkur ederim Cümlemize Kazasız Belasız Sürüsler NAsip Etsin Allah.
-
thanks
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
Tesekkurler, Cümlemize .
-
thanks
Alıntı:
Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı
İmkanlarda sıkıntı olunca yapcak birşey yok bizde aynı durumdayız :D
maşallah güzel araç zamanla daha güzel olacaktır
TR sartlarında Aileden Destek Almadan Yapılan araclar biraz Sıkıntılı Oluyor ama daha keyifli bir hal alıyor hocam en azından yapacaklarımızı zamana yayabiliyoruz bir anda oldu bitti yapmıyoruz.Oğlumuz icin Calısıyoruz :D Ona imkan yaratıyoruz. :D
Guzel Yorumlarınız İçim Tesekkur ediyorum.