-
Bunlar oyuncak mı şimdi.. ??
-
ohannes demek istiyorum :D
-
bunlar oyuncak değil model. Biz buna modelcilik diyoruz. Oyuncak dediğin zaman herkesin kullanabileceği profesyonel olmayan ürünler oluyor. Bizim kullandığımız uçakları helikopterleri ya da rc arabaları kullanamaz. Kullandığımız motorların rodajları var uçuşlarında belli bir kuralı var. Kurallara uymadığın zaman çevreye verdiğin zarar çok yüksek. Kullandığımız model uçakların bazıları 375 km hız yapıyor ve 30G kuvvet görüyor. Bunun bir insana çarpması ölümü yada ciddi yaralanması anlamına geliyor.
-
oyuncak değil model araçlar.
-
mercedes kamyonu daha önce de izlemiştim sesi çok güzel
-
cok fena modeller varmıs hepsı gercek gıbı ama apıcıler cok ıyı yanlıyo
-
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
bunlar oyuncak değil model. Biz buna modelcilik diyoruz. Oyuncak dediğin zaman herkesin kullanabileceği profesyonel olmayan ürünler oluyor. Bizim kullandığımız uçakları helikopterleri ya da rc arabaları kullanamaz. Kullandığımız motorların rodajları var uçuşlarında belli bir kuralı var. Kurallara uymadığın zaman çevreye verdiğin zarar çok yüksek. Kullandığımız model uçakların bazıları 375 km hız yapıyor ve 30G kuvvet görüyor. Bunun bir insana çarpması ölümü yada ciddi yaralanması anlamına geliyor.
:icon_tup: modelcilikle bende ilgileniyorum alper, başlık dikkat çeksin istedim... modelciliği küçümsemedim yanlış anlaşılmasın ;) ;)
-
en çok tırlara ve driftçilere hastayım :D
-
bence uçaklar daha etkileyici çünkü hata affetmez ??
-
linklere bakarken rc denizaltılar dikkatimi çekti çok hoşuma gitti kamyonlara ve diğerlerine denilcek laf yok zaten mukemmel