Hp S2000(mavi)
Egsoz,Filtre
Bkm S2000
Headers,Egsoz,Filtre
HP S2K vs BKM S2K - YouTube
Printable View
Hp S2000(mavi)
Egsoz,Filtre
Bkm S2000
Headers,Egsoz,Filtre
HP S2K vs BKM S2K - YouTube
ilk iki deneme de yan yana gidiyorlar ama 1 boy önde deniliyor trajik bir durum.
Ikı aracada maşallah, yenı denememı oldu hp egsoz yoktu gecen hafta, bırde bkm s2000de mugen beyın varmı?
ikiside eşit yürüyor videodan göründüğü kadarıyla ilk iki denemede sarı biraz öndeyken en sonraki kalktıkları an gri önde görünüyor
headers pek bişey vermemiş gibi görünüyor.
1boy olmuyor hiç ara.
maşallah araçlara
Abi yok yeni diğil takıyorum çıkarıyorum bazen kafa yoruyor :)
emre fiyatlar dediğim gibi çıktı knka konuşuruz:)
göki gözlerine s..kim :D
kanka senmi geçıosun kaanın typermı doğru söyle ahaahaha :D
kanka senmi geçiyosun kaan mı geçiyor ahuahuaha
2 araca maşallah bu arada BKM nin şekli yeter :D
ahaha goki IP lerimiz bile muhtemelen aynı sokayım sana emi :D
Gokı sıkayet etme olm adamı ayıp ayıp ahahahahhaha
(Bugra)
Telefonda alınan detaylı bilgiler için teşekkürler :)
maşallah araçlara...
Ben birtek HP ile denedim sadece cok guzel gidiyor bence arabasi BKM de hep kulagimiza en cigerli s2k diye geliyordu HP BKM ile bole yuruyorsa demekki HP dede kondisyon iyimisasallah ikisinede :)
Vidyolar benm arabamdan çekildi kullananda aracı benim yanımdan geçiyolar senin burdan gördüğünden iyi goruyorum 2. vites 3. vites HP onde gidiyo 4 te yakalıyo 4 sonu on tamponu one çıkarıyo BKM, HP de headrs olmadığı için bu s2k larda vardır 5 e atınca s2k lar durur gidemez arkadaşta biliyodur yalnız şu var bkm s2k 5 ve 6 da çok fazla gidiyo ben 5. vitesin başına kadar çok zorluyorum 5 de tutnmaya çalışıyorum ama 5 ortlarına doğru gidiyo 6 da baya gidiyo hp ile bnm de EMG cooper ın vidyoları var birinde çok erken atıyorum diğerlerinde 6. vitese kadar yanmdan biyere gidemiyo o geceden sonra map sensorum ağrızalandı emmeden conta ufacık kaçırmaya başlamış ve ateşleme bobinmde sıkntı oldu çok şukur yeni kendine geldi araç pazartesi çine gidiyorum sonrada endonezyaya 25 gün sonra geldiğimde HP ile tekrar denemk istiyorum şu an headrs ve egzostu söktüm iskender abi yenisini yapıcak reşit abi 2009 a mugen ecu yok:D flashpro var oda bkm de yok
bu 3. arabadan çekilen video lar hiç verimli olmuyor. bi anlık görebiliyoruz geride yada ileride ne olduğu belli değil. en güzeli
1. virajlı olmicak yok bölece iki arabanında kat ettiği mesafe aynı olacak
2. iki araçta da aynı ağırlıkta birer yolcu olmalı ve araba içinden çekilmeli video
iki araca da maşallah...