eski fakat cok zevklı bır vıdeo.. dyno runda afrye dıkkat 35 psi 13.0 afr:D
Chris AMS EVO (unseen footage) - YouTube
Printable View
eski fakat cok zevklı bır vıdeo.. dyno runda afrye dıkkat 35 psi 13.0 afr:D
Chris AMS EVO (unseen footage) - YouTube
her izledigimde 42li hali olmamıs dıorum.. vıtes araları husran olmus:)
vay be ne araç ama :)
Erdem koyduklari yakit ile 13 afr cok normal ben burda 97 ile 12.5 gidiyorum ulan beni takdir et elin gevurunu edicegine :):):)
42 daha yavas gibi ama degil kanka nerde 900 nerde 600 awhp
Sadece 42 li halinda kaldirdigi rakipleri cok kuvvetli
Notch bir yerde 200 lu hizlarda kicini savuruyo vites degistirirken farketti. Mi
evo'nun 35r lı setup'u ile sc z06 ile üstlerde başabaş gidebilmesi beni oldukca şaşırttı
drag camaro afffetmedi.
42 li hali ile biraz daha üstten bassa daha başarılı olabilirmiydi acaba ? ilk gaza oturuyor kimseler yok :)
42de hemen herkez yavaş yavaş gelmıo malesef geldimi toplu gelıo toplu gidiyo...ah 42 :D
burdaki ams nın yapmiş olduğu setupla bizim yapmiş olduğumuz evo nerdeyse aynı 2,3 stroker 35R turbo bizim tr de ilk olarak yaptımıza inanıyorum daha görmedım turbomuzun durus yerı single bi headers olduğu halde 3800 devirde 06 bar görüyoruz.. buda gece cekımınden bi resım.
http://img52.imageshack.us/img52/282...4528956584.jpg
bende yapıcam bı 2.34 destroke 42 o olucak yanı:D
kanka ettım ya ztn cesmede 12.5 afr fena dedım:) ama bunlarda cok ıyı kanka komple egzos 35 psı 13 afr:) ALLAH banada nasıp eder ıns:)
ewt rakıplerı cok hızlı ama ben 35lı halının tepkılerını cok begendım.. notcha hayran oldum:)
ıns ıstedıgınız gıbı olur sulhı:icon_tup:
en son motora çaktı video bitti keşke bitmeseydi 1 saat olsa izlenecek video....
35 li hali ile cok ciddi arabalarla yürüyor , fena olmuşşş
Ben bunun üstüne tanımıyorum ya cok fena bırsey bu da:icon_tup:
Linklutfennnn