benım cepten cektıklerım akşama farklı vıdeolarda gelır totalde 5 araç geldi katılan arkadaşlara tesekkurler maceralı bır gundu :) bır aracımızı bı ugurda kaybettık:o
Borars says :)
Evet arkadaslar çok güzel ve zevkli bir gün oldu bizim için. Yarisa iyi hazirlandik iyi is çikarttik :D Tek sikintimiz ki ona sikinti bile denemez, sevgili Özgür kardesimizin bize önderlik etmek için kendi aracini feda etmesi oldu :) Özgürüm insallah araçta fazla masraf çikmaz.
Özgür olmasaydi böyle güzel bir gün geçiremezdik. Tekrar çok tesekkürler Özgürüm :)
Gelen araçlar sirasiyla;
Redbull Engin & Co-Pilot Sword Murat - Range Rover V8
Kickboxer Onur & Co-Pilot Babasi :D - Jeep Grand Cherokee
Asil HD çekimli offroad videolarimiz yükleniyor. Çok yakinda konuya onlari da ekleyecegim.
Evet ilk videomuz geliyor :) Bulusma sonrasi hemen solugu ilk gazi almak için resmi offroad yarislarinin yapildigi ve rotamiz üzerinde bulunan Offroad yarislarina gittik ve bol bol gaz aldik :D
Yahu 3.videoda cherokee geçerken gelen sese içim gitti. :(
Onun dışında çok eğlenceli bir organizasyon olmuş.
20-11-2011, 21:14
Low-Rider
baya keyifli bir gün olmuş izledim tüm videoları
bayadır off-road'a merak saldım video falan takip ediyorum acaip zevkli birşey de o ortamda çok daha güzeldir eminim:D
cherokee nasıl döndü geri?geçmiş olsun
20-11-2011, 21:16
BoraRS
Çok keyifliydi gerçekten. Gelen tüm dostlara tekrar teşekkürler. Bizim için arabasını feda eden Özgüre apayrı bir teşekkür. Gerçi şimdi kuru teşekkür kurtarmaz Özgürü bi yemeğe çıkarmak şart oldu beyler :D Adam bizim için kendini feda etti :D
Bir sonraki organizasyon biraz daha zor şartlarda ancak çok daha keyifli geçecek eminim buna.
20-11-2011, 21:17
BoraRS
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
baya keyifli bir gün olmuş izledim tüm videoları
bayadır off-road'a merak saldım video falan takip ediyorum acaip zevkli birşey de o ortamda çok daha güzeldir eminim:D
cherokee nasıl döndü geri?geçmiş olsun
Rivaya kadar ben çektim Cherokeeyi. Halatımız sağlamdı sıkıntı olmadı. Sorentoda 2500cc 380 NM tork olunca zorlanmadan çektik Cherokeeyi.
20-11-2011, 21:22
öskür
Once yemege sora ava:)
Bidaki sefere biraz daha fazla atesli silah getirelim yarisma yaptiricam size odul koyucaz:p
Bora cim saolasin valla sende hersey icin zahmet oldu valla,cherokee ye takilmayin eski toprak ona hicbisi olmaz:)
20-11-2011, 21:27
BoraRS
Alıntı:
öskür Nickli Üyeden Alıntı
Bidaki sefere biraz daha fazla atesli silah getirelim yarisma yaptiricam size odul koyucaz:p
Bora cim saolasin valla sende hersey icin zahmet oldu valla,cherokee ye takilmayin eski toprak ona hicbisi olmaz:)
En kısa zamanda inşallah.
20-11-2011, 21:27
leventrc
Katılan herkese çok teşekkürler büyük keyif aldım. En kısa zamanda tekrarlayalım:)
20-11-2011, 21:34
sword
Alıntı:
öskür Nickli Üyeden Alıntı
rehberlık için tskler tekrar atış olayına +1 :)
20-11-2011, 21:39
Frid
eğlenceli olmuş umarım sorunsuz ve keyifli olur bütün organizasyonlar
20-11-2011, 21:40
qatrio
Çok özendim :D alalım bi tane 110t defender valla inandım şuanda satılık 307 var :D
20-11-2011, 21:44
Redbull
Papuçlarımı değişip daha zor şartlara hazır hale gelicem.
Şimdiden heycanlanıyorum.
Özgür tekrar geçmiş olsun dostum güzel bir güzargah çizdin bize en yakın zamanda tekrarlıyoruz.
20-11-2011, 22:05
BoraRS
Biraz daha yağmur yağarsa daha keyifli olur oraları. Hele bir de kar yağarsa o zaman tadından yenmez bu iş :)
Ama o zaman da gerek lastikler gerek ekipman tam ve eksiksiz olmalı. Bundan sonraki organizasyonda mutlaka çizme, adam gibi çeki halatı ve eldiven şart. Telsizler yine benden :D
20-11-2011, 22:20
onursumer
çok güzel vakit geçirmissiniz 4x4 e yoneliyor insan direk goruntulerden sonra :D
20-11-2011, 23:14
kickboxer
abılerım hepınıze tek tek teskkur edıyorm.Erken cıkmamız anı oldu kusura bakmayın.
grandın yenı olması beni biraz gerdi allaha sukur altında ustunde sıkıntı yok:D 4wd low a almam gerektıgını cok gec ogrendım ama olsun camur kum modunda heryerı cıktık
bi dahakıne sanggyong tang tungla gelıcem sabırsızlıkla beklıyorm
20-11-2011, 23:16
kickboxer
bu arada ozgur abı gecms olsun inşallah fazla masraf cıkmadan hallolur :D sana bi mangal yapmak sart oldu bence
21-11-2011, 09:38
BoraRS
Evet Arkadaşlar HD çekim videolarımız da geldi taze taze.