-
istanbuldan kısısel bır garaj :)
-
-
arabalar efsane ama mekanda çok güzel reis bence doğanı kapalı garaja alıp o mekana güzel bi 124 koysun :D
-
-
Fotolara bakarken aklıma geldi 124 olsa diye , nokta olur birde 124 olsa :)
-
DOĞAN Fenalarda ya............. :) böylesini görmedim hiç
-
bı tane 56 bel aır beklıyor restorasyon ıcın, suan yapımda olanda bı adet 63 SS lowrıder var, aır rıde ı takıldı suan kaporta boyası tamamlanması ıcın calısılıyor :) onada 20ınch gıbı jant takılacak o tarz olması ıcın :) burdakı bıldıgın klasık :)
-
-
o doğanın hemen hemen aynısını 4 yıl önce alıp sattım 91 model yeşil renk 9.800 kmde muşambaları üstünde yahudi bi teyzeden aldıydım nişantaşında :)
-
arabaların koy a... yaa hacı garaj çok güzelmiş :) harbi sıcacık bir ortam aboo benim kafam fena güzel oldu yaa :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
o doğanın hemen hemen aynısını 4 yıl önce alıp sattım 91 model yeşil renk 9.800 kmde muşambaları üstünde yahudi bi teyzeden aldıydım nişantaşında :)
kanka bu hakkaten baska km desen yok yanı :D mumlanmıs halde duruyor ıste :)
-
131 e bayıldım desem yeridir maşallah 131 brava değil değilmi ? tamponu amerikan gibide
-
Alıntı:
exvitermini Nickli Üyeden Alıntı
131 e bayıldım desem yeridir maşallah 131 brava değil değilmi ? tamponu amerikan gibide
tamponlar amerıkan :) bıldıgın gıbı bunların hası amerıkan tamnponlu olanlar :) bu aracta o sekılde
-
Çoooooooooook iyi bee:)
Bencede arabalardan çok mekan on numara..
-
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
tamponlar amerıkan :) bıldıgın gıbı bunların hası amerıkan tamnponlu olanlar :) bu aracta o sekılde
tşkr ederim :) 131 fala pek sevmem ama t stop amerikan tampon bambaşka oluyor ruhu bir başka
-
gop ta aynasız bi t stop görüyordum buna benzer o olma ihtimali var mıdır?
bu arada çok güzelmiş garaj maşallah hepsine.
-
-
Alıntı:
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı
gop ta aynasız bi t stop görüyordum buna benzer o olma ihtimali var mıdır?
bu arada çok güzelmiş garaj maşallah hepsine.
yok kanka bu 3 u gezmıyor :) yatıstalar :) restorelerı bıttı yuvaya geldıler , dıger 63 te gelınce oda kapanıcak :)