Teşekkür ederim. Ufak tefek eksikleri var tabi, en basitinden perdeler hiç hoşuma gitmiyor onları sökeceğim ama orjinalmiş, onund dışında ön tarafta izolasyon için silikonlar görünüyor onları traşlayıp daha sonra yazılar ve kuşaklar yağıştırma onları söküp komple siyaha boyamak gibi bir niyetim var çünkü ufak tefek çürükler oluşmaya başlamış.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim. Bende yanına gitmeden önce daha küçük birşey diye düşünüyordum ama görünce açıkcası beni ürküttü, 6.3 mt uzunluk var 4,5 ton ağırlık :D
Teşekkür ederim. Tecrübe anlamında şuan için marşa basmak için aküleri değiştiriyoruz, sabah yağını suyunu kontrol etmek için motora ulaşmak gerekiyor ve aracın içindeki kapak sökülecek bunun için, kayışlar sıkıntılı gibi hoşuma gitmedi görüntüleri onlara bakıp değişmesi gerekiyorsa değiştireceğim, az önce şu jant kapaklarının siparişini verdim üzerine takınca güzel olacağını düşünüyorum simsiyah boyaya krom jant kapağı güzel olur sanırım :)
CHEVY FORD DODGE 16/16.5 x 6 Stainless Dually Wheel Simulators Liners 8 Lug Hub | eBay