-
Tavsiye
Arkadaşlar bize şöyle az yakan , yakışıklı bir araba arıyoruz .Bundan önce clio 3 dci vardı , birgün eve bir geldim babam kaşıntıdan 45 bindeki arabayı 19.5k ya satmış . Madem onu sattın yeni araba alacaz dedim ve seatlara bakıyorum .. Bütçemiz fiyatlarından da anlaşılacağı gibi belli . Bu arabalar nasıl , bize sorun çıkarırlar mı ? Ederi , gideri nedir bir bilgi verirseniz çok makbule geçerseniz . En fazla 20k çıkabilirim .
Seat Cordoba 1.4 TDI Elegance 2007 Model 20.990 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 65445130
Seat Ibiza 1.4 TDi S-Rider 2006 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65433369
-
tavsiye ikinci eli biraz zayıf olur kasadan dolayı ama en önemlisi motoruna ve turbosuna baktır:)
-
İkinci elinin biraz sıkıntılı olduğu aşikar , satarken elbet bulunur benim gibi biri :D Bu paralara bu arabalara çok mu , yarın bir gün elimde patlar mı , servisi nasıldır .... Araba fiyatları almış başını gitmiş . En mantıklı fiyat perf. olarak seatlar sanki ...
-
ibizalara bak derim forumda çok konusu vardır biraz araştırırsan detaylara ulaşabilrsin ;)