SAMSUNG STAR MENU WINDOWS VISTA.wmv.mp4 - YouTube
bu lınktekı olay nasıl yapılıyor aynı telefondan var bende de , bılen yardımcı olursa sevinirim
Printable View
SAMSUNG STAR MENU WINDOWS VISTA.wmv.mp4 - YouTube
bu lınktekı olay nasıl yapılıyor aynı telefondan var bende de , bılen yardımcı olursa sevinirim
Abi bu telefonlarin cinlerini üretip farkli işletim sistemleri kurabiliyorlar benim telefonunda cin üretimi androit çalişani var mesela :D
sanırım tema bende cok önceden nokia kullanırken bu tarz şeyler vardı
Yusuf o iş uzun. Birkaç program ve dosya indireceksin sonra telefonu yedekleyip. Format atıp içine firmware yükleyip daha sonra temayı yükleyebiliyorsun.
yalnız video da dokunmatik ekran faciası yaşanmış :D
Hıh malesef ordaki andrıd gibi görünen tüm işlemler aslında tema.
tema olabilir ya da normal Java işletim sistemini silip özel bir işletim sistemi kurmuş olabilir gayet normal :)
yusuf patlat enkeileri ayfon 4s alalım
samsung star windows phone - samsung star windows theme - samsung star windows phone theme. çokta bişey aklıma gelmiyor yabancı forumlarda olabileceğini düşünüyorum sadece
telefonla çok uğraşan kişiler daha doğru bilgileri verecektir nereden bulunabilir olacağı hakkında. :)
yusuf zedge.net bisürü tema var bak bakalım ama sadece tema bunlar benim bildiğim
Benim bildiğim bu bir program pc ekranını telefona taşıyor ve yöntilebiliyor.. Wifi varsa RDM PLUS adındaki progarmını araştırın :)
kendi sitesi samsung : http://www.rdmplus.com/product/java_product_page.jsp
İnternette bedava olanları var :)
onu bunu bırakında bada filan kurulabiliniormu star'a ? :)