-
55000 TL Cooper S Acil
herkese merhaba yılbasına kadar max 55bin tl olmak uzere r56 kasa max 65 binde kazasız cooper s bakıyorum manuel otomatık farketmez on camurluklar harıc arkada veya kapılarda falan lokal boya olabılır sorun degıl tanıdıgınızda duzgun ese dosta gıdıcek bır cooper s varsa aklınızda bulunsun bana ozelden numarasını atabılırsınız veya benım numaramı ısteyene atarım sımdıden tesekkur ederım
edit:sunroof ve ıstanbul ıcı olması sart
-
-
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres bi bakin :)
-
yanlış yerdesin arkadaşım :)
-
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
-
pm attım arkadaşım istersen nosunu verebilirim aracın herhangi biryerde ilanı yok konuyu yanlış yere açmışsın bu arada;)
-
sahibindendeyım sureklı zaten ama bakındıklarımın cogunun hasar kaydı var ben ıllada bana arabana bulun benım ıcın araba kovalayın dıye tabıkı yazmadım sadece aklınızın bı kosesınde bulunsun dıye burayada yazım dedım
-
yaşlılar bunu defalarca yaptı
-
geçen bizim lokalde oturuyoruz :)
-
eskiden bir araba bulunur nasıl bu araba diye konu açılır dı:D:D
şimdi istenen özellikler yazıları biz araba buluyoruz :D:D:hahaha::hahaha:
-
Eskiden arabayı satmak için camına satılık yazarlardı..
-