gelirmi Türkiye ye ?
Printable View
gelirmi Türkiye ye ?
Bugün gördüm Fotograflarını :D Çakma LFA demiştim buna :D Haha :D
gt 86 gelırse bu da gelır bence ama saçma rakamlar olur gelse de.Nerdeyse aynı zaten gt 86 ıle.
Jantlar çok kötü durmuş
porş, lamburcini ayarında bi araba olmuş. 4 çeker gitmiş, arkadan itiş gelmiş. bi dahaki versiyonda boxer motorda olmaz artık.. merak ettigim, acaba, yan caddeden gecerken subaru geçiyo diyecek miyiz? :) yani o ses, o ciger aynı kalıcak mı..
Boxer olduğu sürece Subaru sesi ölmez..
janta gel.. krom olsaymis bari paril paril :D
jantları bende beğenmedim. Ağırlık dağılımı da ön taraf daha ağır. Yani S2000 gibi 50/50 değil. Bide 200 hp atmosferik. Yani öyle deli yürüyecek bir araba olmayacak. Ben söyliim satılmaya başlansın aynen Sti swapları başlar.
ilk izlenimim. tiksinç.
arakdan itiş ise gözlerini kapat amerikan arabası ...
tasarımı da beğenmedim.
hakkında hayırlısı diyorum...
bide Z4 havası sedim ozellikle arkada.. Ama güzel bi tune ile hayli basarılı olur..
bunu ne halleder sokarlar merak ediyorum. modlu halleri çok ii olacaktır eminim..
araba 4 çeker bence yaa viraja girişine baksanıza kontra yapmıyoki.tasarım olarak potansıyel var bence ama jant konusunda çok ezik bi karar vermişler
tasarım güzel, az da olsa z4 havası gördüm
Merak ettiğim gt-86 ile arasında logo'dan başka bir fark varmı.
bug eye de çıktığında bunlar söyleniyordu
brz nin amerika satis fiyati 24.000 ile 27.000 $ arasinda olucak . ayrica yukarda arkadasin biri awd demis , rwd araclarin ikiside .
bambaşka bir görünüme bürünmüş harika ama bu güzelliğe bu jantlar sınıfta kalır