206 gti aldım fotolorunu çekemedim daha ..
ufak tan performansa girsek.. diyorum nelerle başlasak..
ne yapsak daha uygun olur pug cu arkadaşlardan yardım :D
honda dan sonra biraz deişik geldi ama alışırz artık..
Printable View
206 gti aldım fotolorunu çekemedim daha ..
ufak tan performansa girsek.. diyorum nelerle başlasak..
ne yapsak daha uygun olur pug cu arkadaşlardan yardım :D
honda dan sonra biraz deişik geldi ama alışırz artık..
şimdi herkez atlıcak peugeot un yüz karası gti değil vs. diye , takılma . yaptınmı her araba yürür ;) güle güle kullan.
Aracınız hayırlı olsun.
Bütce verirseniz daha saglıklı cevaplayabiliriz.
206 gti motoru üzerinde turbo/atmosferik olarak bircok uygulama var.para/performans ilişkisi önemli (: (:
En basitinden filtre sistemi,kat iptali-egzost,yazılım ile kıpırdanma olur.1000 TL civarına.
Öncelikle ne kadarlık bir bütçe ayırdınız ?Yüklenmenin sonu yok :)
hayırlı olsun gti ların yüz karası laflarına kulak asma bizde kullanıyoruz gayette memnunum, tavsiyeler için bütçe belirtmen lazım
shirli eller deymesı gerek :) herkese elletme arbanı bu işin piirlerıne gotur mesala;)
ya bütçe gün gittikçe artar.. :) nasıl mı anlatayım.. bir anda yükleme yapmak herkesi yorar ama başlangıç için 300-500-750 olur haa bu bütçe yetermi yok ama en azından ufakta olsa tek te olsa doğru parçayı kullanmamı sağlar .. benim sizden istediğim bu doğrultuda yani şimdi hava filtresi.. ok heryerde var ama bu cihaza hangisi iyi gelir cai mi short ram mi marka öenmlimi (yani vtec te aem v2 ) gibi buna ne olur düz boru mesela ama kaçlık egzost ama ne marka giriş çıkış kaç olsun headers olurmu ? olursa ne marka yada nasıl olur .. yazılım nasıl bir yazılım kim yapar doğru eller kim gibi.. :D
saol valla ben hep honda kullandım.. ani karar ve hondaların acayip fiyat politikası beni yıldırdı :D adam 1.4 is klima yok abs yok manuel 210. binde aracı kazası belası ağır diil 17-19 diyorlar( 1997 model).. valla daha uyguna ..(2001model) klima (digital) abs 4 airbag sunroof 4 disk fren yol bilgisayarı yağmur sensörü vs. vs. iç mekan oldukça rahat koltuklar ha keza öyle.. bence doğru karar verdim .. herkesin fikrine saygım var 2.0 gti bir araç ama sınıfı yok bu doğru ama sınıfını kendi belirleyebilen bir aracada benziyor... vti hariç diğer araçlardan daha eğlenceli geldi bana benim eski 1.4 e 20 tl ile 68 km yapıyordum. simdi bunla 20 tl ye 55 km yaptım.. bence normal ve doğal...
burda sitede gercekten aracları 206 RC ile giden gecen hatta bir arkadasımız vardı hatta herkes dıo ona RC alırdın o paraya gti yi yuklucene kadar.
-DERECELİ EGZANTİRİK
-206 RC VOLANDI
-60mm KOMPLE DÜZ BORU VE KAT İPTALİ
-KISA ŞANZUMAN
bunlarla guzel sonuclar cıkar dıye dusunuyorum bide chip
filtre ne marka ? nekadara mal olur bana..
daha hafif tabi 206 RC gtilerin en yüksek paketi zaten orjınal fabrika cıkıs 180 hp parcalar hafif yani mesela 206 gti de headers yok RC de var.Bu yazdıgım listedeki parcaları trabzonda 206 gtisi olan bir abım taktı yasin diye abim aracı gercekten cok iyi yürüyor GTİ ler gelemıyor hıcbısekılde saglam yürürü var
o zaman bi rc volanı almak lazım :)