-
bluetooth lu mp3 çalar
arkadaşlar arkadaşım latitude almış ,dün inceledim biraz , bluetootht lu müzik sistemi var , telefonu eşleştirdikten sorna cep telefonunda ses ile ilgili hangi işlemi yaparsanız yapın ,, ses araç hoparlörlerinden geliyor.(Müzikçalar , youtube video , tivibu da tv vss vss)
Bunu bluetooth özelliği olan normal bi mp3 çalarlı araç teybi de yapabilirmi??C4 ün teybinin anten girişi kırıldığı için radyo iptal olmuştu , yeni bi teyp alacaktım.Almışken böyle bişey alayım diyorum.Piyasada hangi modeller var tavsiye edeceğiniz?
-
-
Ahmet bu bahsettiğin olay BT olan modellerin hepsinde oluyor :)
Pioneer-Sony JVC gibi markalarda .yada özellikle uzak doğu DVD li modellerde oluyor.
Yani model çok ama CD'ün teyp yuvası nasıl bilemem
-
Abi senin konuyla alakasız belki ama ;
Alıyorsan double din alma.Çok iğrenç çakma duran birşey civic-toyotalar harici yakışmıyor.(orjinaller hariç)Tek din kaliteli birşey al.he tabi double dinlerinde kalitelisi vardır.
-
c4 konsolunda duble din lik yer yok zati ,,, aslıdna bana kalsa hiç değiştirmem orjinali , direksiyon üzerindeki tuşları kaybetmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok , cd çalarlı ünite...tenkolojiye az biraz ayak uydurmak lazım :D
-
benim teypde bluetooth var bi denemeliyim :D
-
Alpine gibi markaların aracın orijinal kumandayı kullanabildiğin aparatları oluyordu.
-