-
Nokıan & pırellı & brıdgestone & mıchelın & yokohama
-
Nokian 'ı pek bilmemekle beraber onu tenzih edip, michelin ps2 diyorum. Yalnız nokian'ın verileri fenalarda. Reel de hic kullanmadım bilmiyorum.
-
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
Nokian 'ı pek bilmemekle beraber onu tenzih edip, michelin ps2 diyorum. Yalnız nokian'ın verileri fenalarda. Reel de hic kullanmadım bilmiyorum.
dostum kullandım daha önce fakat fazla getiren yok bulamıyorsun silecekler 2 de çalışırken genede yolda mükemmel duruyor...
-
Alıntı:
34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı
dostum kullandım daha önce fakat fazla getiren yok bulamıyorsun silecekler 2 de çalışırken genede yolda mükemmel duruyor...
metin bende 3 senedir nokian kullanıyorum çook memnunum 2. takımım, aldığım yerin telefonunu veriyim istersen
-
ver ver koydum kafaya alıcam yine pzero nero nokiandan sonra kayıyor gibi geldi
-
0532 376 76 70 yavuz. astra gsi lı emre dersen tanır
-
Emre fiyatlar ne alemde? Misal 195/45/15 için. Birde hangi model bu bahsettiğiniz ıslakta bile iyi yol tutan?
-
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Emre fiyatlar ne alemde? Misal 195/45/15 için. Birde hangi model bu bahsettiğiniz ıslakta bile iyi yol tutan?
ben 195 50 15 v serisi kullanıyorum diğer ebatlara göre biraz daha uygun fiyatı 600 TL idi en son
-
Alıntı:
EMG Nickli Üyeden Alıntı
ben 195 50 15 v serisi kullanıyorum diğer ebatlara göre biraz daha uygun fiyatı 600 TL idi en son
Teşekkür ettim. Lassa impetus'uda çok met ediyorlar sendeki lastikleride. Lassa 20 30 daha ucuz gibi.
-
Alıntı:
Teşekkür ettim. Lassa impetus'uda çok met ediyorlar sendeki lastikleride. Lassa 20 30 daha ucuz gibi.
dostum yeni çıkardım çünkü bitti gerçekten çok iyi yol tutuşu var yalnız eski impetus yeni impetus 2 den daha iyi idi
-
Alıntı:
34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı
dostum yeni çıkardım çünkü bitti gerçekten çok iyi yol tutuşu var yalnız eski impetus yeni impetus 2 den daha iyi idi
Senin kullandığın tam model nedir? V serisi mi? Birde Lassa mı Nokian mı deseler hangisi dersin?
-
Alıntı:
Senin kullandığın tam model nedir? V serisi mi? Birde Lassa mı Nokian mı deseler hangisi dersin?
walla daha önceki kullandıklarım NRVi modeliydi şuandada en iyi olarak Z modeli görünüyor ben olsam ya H yada Z modeli alırdım...
-
Nokian candır...
ıslakta inanılmaz kabiliyetli bir lastik.
EN ÜST segment lastiği ZG2 var, alabilirseniz onu alın metin ebat varsa.
ebat yoksa Nokian V de 10 numaradır bende sıfır alıp 30.000km civarı kullanmıştım, ilk günkü gibi sessiz ve performanstan ödün vermemişti...
alternatif olarak, Yokohama S Drive kullanabilirsin ;)
-