-
Ankaralı dostlar bu 106 hakkında bilgisi olan varmı?
-
hoş geldiniz keyifli forumlar :)
-
benim araç ne sormak istiyorsun..
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
çok diri dimdik maşallah...
-
Değişen parça ve boya durumu nedir ?
-
Alıntı:
erkin006 Nickli Üyeden Alıntı
çok diri dimdik maşallah...
Teşekkür ederim erkin, hafta sonu enka da gördüm aracını sanada maşallah :)
Alıntı:
OBAN Nickli Üyeden Alıntı
Değişen parça ve boya durumu nedir ?
ilanda bahsettiğim gibi arabam oldukça iyidir arkasındayım gelin görün.. dediklerimin dısında birşey çıkarsa bütün masraflarınızı karşılarım..
-
Burası üye olup ilk 1-2 msjda araç sorgulama forumuna benziyormu ?
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Burası üye olup ilk 1-2 msjda araç sorgulama forumuna benziyormu ?
dükkanın önünü kapama :D
-
Abi !
Yat uyu gözünü seveyim...
-
Anlıyorum dostum da ilanda şaseler podyalar sıfıra sıfır hata yazıyor değişen parça boya durumunu öğrenmek istemiştim.
-
Arkadaşlar araç göki abimizin aracı yabancı araç sorgulanmıyor sonuçta sert çıkmayın hemen...
-
Alıntı:
dükkanın önünü kapama :D
oo pardon hocam postlarınızı görmedim hayırlı işler.
:D
-
Alıntı:
Teşekkür ederim erkin, hafta sonu enka da gördüm aracını sanada maşallah :)
ilanda bahsettiğim gibi arabam oldukça iyidir arkasındayım gelin görün.. dediklerimin dısında birşey çıkarsa bütün masraflarınızı karşılarım..
ciğerli giderli önü açık bi gti...
merkez bankası gibi şifre girilmeden de çalışmıyor...10 numara 5 yıldız...
-
Alıntı:
OBAN Nickli Üyeden Alıntı
Anlıyorum dostum da ilanda şaseler podyalar sıfıra sıfır hata yazıyor değişen parça boya durumunu öğrenmek istemiştim.
aracı görebilirsiniz ben şu anda angara da değilim, teyzeoglu erdem in telini yazdım onunla ilgilenebilirsin araç şu anda şaşmaz dükkan ın garajında duruyor..
gün içersinde teyzeoglu erdem ile görüşürsen o daha yardımcı olur
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar araç göki abimizin aracı yabancı araç sorgulanmıyor sonuçta sert çıkmayın hemen...
teşekkür ederim kardeşim...;);););););)
-
Üye olalı 7-8 ay oldu ama karışık geliyor bi türlü çözemiyordum siteyi genelde açılan forumları okuyordum, konu açma gibi bi ihtiyacım ilk defa oldu. Sanırım bi 106 aldıktan sonra daha fazla kurcuklamaya başlıcam pek aktif değilim ama teşekkür ederim herkese.
-
Elimizden geldiğince yardım ederiz, sitemizde pug ve 106 konusunda çok bilgili arkadaşlar var bende kendilerinden oldukça şeyler ögrendim devamda ediyorum, aktif olman dileğiyle..
-
Hadi bakalım hayırlısı artık.
-
Eyvallah dostum sağolasın...
-
Alıntı:
Araç gerçekten ilanda bahsedildiği gibi pıtır pıtırsa ciddi bakıcıyız tvlerde görmek isteriz.