Denemeler 2'ye 2 kişi olup, sökük değildir, Araçların ikiside Chip,Filitre,Egsoz vardır.
AK 106 & ZM Blue 106 Part 1 - YouTube
3 VİTES DENEME
Printable View
Denemeler 2'ye 2 kişi olup, sökük değildir, Araçların ikiside Chip,Filitre,Egsoz vardır.
AK 106 & ZM Blue 106 Part 1 - YouTube
3 VİTES DENEME
Masallah Kanka :)
Videoları ekledim. ancak forumda direk olarak çıkmadı link olarak gözüküyor. youtube üzerinden bildiğim kadarı ile direk gösterim olması gerekiyordu. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sagol kanka :)
kamerini çekildigi aracı kullanan maşallah çok saglam vıtes atıyor. videoda rolde şöförün etkisini görüyoruz nerdeyse kafa kafaya giden araçlar
Maşallah araçlara onur..:)
maşallah araçlara koray abi 2-3 te iyi gitmiş:) ne zaman oldu bu denemeler
maşallah güzel videolar ;)
2 aracada MaşAllah koray abının tımıngler yuzunden 2 3 ıyı 4 5 kotu :(:(:( güzel bi timingle bu araba 2 sıde kafa kafa gıder :):):) emınım koray abı arabayıda bosaltmamıstır :D
maşallah araçlara :)
msllah 2 aracada ayrca onur vites atışların çok iyi kanka bravo
timinglerimde problem yok ama sıkıştırmada biraz problem var. bugün ölçtüğümüzde pistonların arasındaki sıkıştırma farkını anlamış olduk. güzel bi denemeydi onurcum :) zaten arabamı biraz kurcaladığımda seninle deniyorum en azından artısını eksisini görmüş oluyorum :)
maşallah iki araca güzel ve sıkıntısız bi deneme olmus :)
:D maşallah koray abi maşallah onur :D
senn araban piskoloji bozar kanka :D ahueha
Sağolasın yawaş yawaş işi kapmaya başladım mavi zm 106'nın sahibi koray abi sayesinde kendisi idolümdür. ;)
Cuma gecesi sabaha karşı çıktık kanka 4-5 de araba sanki frene basılıyor gibi yawaşlıyor. :soru:
Eyw abi sağol ;)
teşekkürler bilgi için :icon_tup:
Teşekkür ederim :icon_tup:
Kanka arabalar eşit bas kabinini çıkarttı. aracında timingle ilgili sorun yok bildiğim kadarı ile ;)
teşekkürler sağolasın ;)
Eyw. kanka :icon_tup:
teşekkür ederim. ;)
Pampa sağolasın :heyoo:
İki araca da maşallah. Kazasız, belasız.
41 kere maşallah ikisinede..
2 aracada maşallah...
önümüzdeki hafta yenisini cekecegz bi aksilik olmazsa... to be contiued...