-
Konyadan HdI inside 308 :)
-
maşallah güle güle kullanın :)
-
Maşalllah güle güle kullan.
-
-
maşallah aynaları pianoblack yapsan daha iyi olur sankim :)
-
308 hdi için spor yay bulabilmek ayrı bir başarı, aracınız da gayet hoş ve sade maşallah...
-
Öncelikle ilgi ve alakanız için herkeze teşekkürler allah olmayanlarada bir araç nasip etsin :)
Aracımda Eibach Springs : Sportline var yanlız ben iki kez basma işlemi ile uğraştım ilk sipariş ettiğim yaylar 35mm-10mm di aracıma ne spor bi görüntü nede güzel sürüş zevki yaşattı daha sonra Konyanın meşhur rotcusu osman abiye götürdüm ve aracı 55mm-30mm düşürdü önler 55 arkalar 30 şuanda... :)
-
-
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun :)
-
maşallah hafızz allah nazardan saklasın :) fotoğrafları 6230 la mı çektin :D
-
Sorma hafız temiz anki fotolarını yakalamak britneyi wc de görmek kadar imkansız :D onun üçün anlık şipşakla çözümledim safayı beklerim dört gözle :D
-
Maşallah çok hoş olmuş bu şekilde düşüklüğüde güzel olmuş :)
-
Alıntı:
smtkrglu Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle ilgi ve alakanız için herkeze teşekkürler allah olmayanlarada bir araç nasip etsin :)
Aracımda Eibach Springs : Sportline var yanlız ben iki kez basma işlemi ile uğraştım ilk sipariş ettiğim yaylar 35mm-10mm di aracıma ne spor bi görüntü nede güzel sürüş zevki yaşattı daha sonra Konyanın meşhur rotcusu osman abiye götürdüm ve aracı 55mm-30mm düşürdü önler 55 arkalar 30 şuanda... :)
maşallah araç çok güzel duruyor kazasız belasız
aceba tam olarak nasıl bir işlem yapıldı orjinal amortisör,spor yaylar kullanılarak mı yapıldı işlem aceba çünkü konyada bahsettiğiniz ustanın adını bir kaç kez daha duydum .
yapılan tam olarak nedir maliyeti ne oldu aceba:soru:
-
spor yaylar ile orjinal amortisorler kullanıldı, yapılan işlem hakkında samet verir bilgiyi ben bu kadarını biliyorum :)
-
merakla bekliyorum uyarsa düşünüyorum bende focu-s a:D
-
maşallah kazasız belasız ..
-
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araç çok güzel duruyor kazasız belasız
aceba tam olarak nasıl bir işlem yapıldı orjinal amortisör,spor yaylar kullanılarak mı yapıldı işlem aceba çünkü konyada bahsettiğiniz ustanın adını bir kaç kez daha duydum .
yapılan tam olarak nedir maliyeti ne oldu aceba:soru:
Öncelikle tşkler :) jdm_si kardeşim ön bilgiyi vermiş gerisini ben tamamlayım :D
İlk olarak 35mm-10mm olarak eibach marka helezon siparişi verdim ve uygulamada tatmin edici bir sonuç elde edemedim daha sonra arkadaşların tavsiyesi ve konyada meşhur bi rotcumuz var sağolsun oraya gittim :D ilk takma ücreti olarak 85 TL verdim daha sonra uygulama hiç tatmin edici olmadı aracın lastik çamurluk arası 80mm ve gene 45mm açıklık kaldı daha sonra 20mm i geçkin eibach helezonları kestik ve gazaltı kaynağı ile tablaya göre bükme işlemi yapıldı ve metalin özelliğini kaybetmemesi için soğumasını bekledik bu arada amortisörlerin milleri tornaya gitti ve 30mm kısaldı takırtıyı azaltması ve yumuşak bir süspansiyon olması için :D
Helezona:450TL
Takma işlemi için:85TL
Kesim ve amortisör kısalması için:185TL
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok hoş olmuş bu şekilde düşüklüğüde güzel olmuş :)
Tşk ederim :) Bana kalsa 10mm daha pay var ama karter muhafazası aracın ön lipinden hada aşağıda olduğu için limitleri zorladık kendimizce :D clionunda maşallahı var :icon_tup:
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...