Arkadaşlar izmirde bir hb var kırmızı plakasıda 35 KSL 29 tanıyan bilen varmıdır aracı?
İlan linki Honda Civic 1.4i S 1999 Model 18.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65959737
Almayı düşünüyorum tabi iyi bir pazarlıkla
Printable View
Arkadaşlar izmirde bir hb var kırmızı plakasıda 35 KSL 29 tanıyan bilen varmıdır aracı?
İlan linki Honda Civic 1.4i S 1999 Model 18.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65959737
Almayı düşünüyorum tabi iyi bir pazarlıkla
arac otomatık.
bende orjınal 99 hb var ama sadece klımalı ve boya ıstyr arac rengı solmus:)ama boyle orjın kalmamıstr belkı dusndugun bı rakam avrmı
yok kardeşim ben sadece sunroof + güvenlik paketlilere bakıyorum otomatikten cevirmemi bu araç manuel gözüküyor ilanda?
kadrana bak otomatık
gökan harbı ıyı yakalamıssın.. :)
pekı bsey sorucam acaba daha sonradan kadran degısmıs olabılırmı ?
bence manuele cevrilmişş
haahha bu nasıl bişeydir ya tiptronic olabilirmi baksanıza 2side var :)
bnm elimde hala 80 000 de olan kadran var camı kırık lazımsa veriim :D
şaka maka kadran değişmiş olabilir büyük ihtimal yani km mechul olabilir
1.4 ü kim tutupta düz yapar ? neden yapar ?
ayrıca 1.4 ıs için çok para istenen fiyat bnce deymez sırf fiyatından dolayı
gerisini bilmem :)
Birtek jantları ilgimi çekti :)
o da zaten heryerde bin lira :)
manuel olsun diye uğraşmış o kadar kadranıda değişseymiş bari :) çok para istiyor genede :)
Ne kadar kelepir ya kaçırılmaması lazım bence
kardes uzun zamndır takıp ettıgım bı arac bır yıla yakındr ılana gırıp cıkıorr araba otomatıkkdıı ben takıp ederken suan ılanı gorunce bende sasrdmm araba otomatıkden cevırmee.....
anladım teşekkürler zaten istediği fiyatlarda almayı düşünmüyorum sıkı bir pazarlıkla 15 16 civarı bana uygun olur
Otomatikten çevirme araç ;) Gökan'dan kaçmaz :) Helal kanka ;)
Bana sorarsanda senın dedıgın fıyatlarıda etmez tek artısı honda olması o paralara o arabalar bence cok gereksiz yinede zevk sizin tabi ama ben anlam veremıyorum 1.4is ve 1.6ies lere istenen paralara karar sizin ;)
ister auto . ister manuel olsun o para verilmez. arabanın kendine lafımyokta o kasa 1.4 arabaya o para verilmez