Yeğenimin yemin töreni için İzmir'e geliyorum Perşembe gecesi yola çıkıyorum 23-24-25 Aralık İzmirdeyim. (Seferihisar)
Burdan gönderisi İzmir'den geleceği olan varsa yazsın lütfen bagaj boş gidip geliyorum yardımcı olmak isterim.
Printable View
Yeğenimin yemin töreni için İzmir'e geliyorum Perşembe gecesi yola çıkıyorum 23-24-25 Aralık İzmirdeyim. (Seferihisar)
Burdan gönderisi İzmir'den geleceği olan varsa yazsın lütfen bagaj boş gidip geliyorum yardımcı olmak isterim.
Adamın dibisin :) görüşcesmi?
hocam sag salım gel :)benım bı kargom var ulaşırsam sana dönerım pacalık var bı arkdstada:D ahngı semttesın hocam buarada ızmırde goruselım
Koray abi bursada sana söylenicek bi köfte var onu alırmısın bagaja :)
Korayım neye ihtiyacınız olursa alo diyeceksin, bak diyebilirsin demiyorum dikkat et ;)
Aksam detaylari konusuyoruz abi:D
hayırlı yolculuklar koray abi,
yeğen kısa dönemmiydi?
Kısa dönemlerin ne zaman yemin ediceğini kesin olarak bilen varmıdır?
O tarihlerde bende amasya yolcusu olucam.
seferıhısar-muhabere taburu wayy :)
bnmde acemi birliği orasıydı. hayattan sogutmustu orası benı :D
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 43.501 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66016365
Aracın sahibini tanıyan varmıdır ?
İzmire geliyorsan görüşelim koray :D :D :D
Bu sitedeki gokhanin arabasi olmasi lazim 34 TB nickli gokhan temiz diye biliyorum
Konuşuruz kardeşim :)
Yok Serkancım 15 aylık :D
Emre kısa dönemlerde bu Cuma yemin ediyorlar. k0213 Furkanla konuştum kesin bilgidir :)
Aynı yer :) ama memnun bizimki 1. taburda
Görüşelim Forvet abi :D
allah hayırlı teskereler versin abi .
bizim malii facebookda yakını askerde olanların ustabirliğini nereye düştüğünü tc no ile öğrenebilrim yazmstı eğer varsa böyle bi ihtiyac haber edeyim ona.
em-re kubilayy bana 29u perşembe dedi. bizde gelecek ayın 10u gibi düşünüyordum 29-30 gün olunca ettirirler diye ama bu sefer erken olms.
koray abinin yazdıgı genel ise biz yanlıs anladık inş gün içinde arar kubilay bizi
gel gardas. beklerık.