Thracian Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle alp kardesim, anladigim kadariyla asker cocugusun. Ailen haziranda baska ile tasinacak ve sen suan bulundugun ilde kalacaksin. Daha buyuk bir ilden geldigin ve orduevinde tek basina kalacaksin.
Kendimle ilgili sunlari soyle bilirim. 2004 te ticaret mes. Lis. Mezun oldum. 2004te antalya kumlucada 2 yillik isletme kazandim, merkeze uzak diye gitmedim. 2005te bilkenti kazandim, zengin cocuklariyla urasamam dedim gitmedim. 2006 da son sans olarak beykent uni kazandim 2 yillik oraya gittik. İlk yari donem vizelerde snf 2.siydim. finalde ise sonarda, nedeni Ailemin yanindan tasindim ogrencilik hayati yasamak icin okul yakininda ev tuttuk, 2-3derse zor yetismeler, dersten kacmalar ilk yil 1. Donem 3 tane dersten kaldim, 2. Donem 4 tane dersten kaldim. 2. Sene bilgisayar oyunlari, eglence gezme, alkol derken iyice battim 2 .yari donemde 3 tane dersten gecmistim. 2 yillk okulda 2 yilin sonunda 30 dersin 20 sinden kalmistim. 3. Yil birazda maddi sikisiklik nedeniyle okula kaydimi yaptirmadim. 4.sene azim ettim okula ailemin yanindan gttim. 20 dersin o yil 17 sini verdim kalan 3 desi yaz okulunda verdim.
Peki durum ne 17 yasimda liseden mezun oldum. Simdi 25 yasimdayim AOF 3 siniftayim askerlik icin bunu da bitirmem gerekiyor. Benimle ayniyil mezun olan ve dersleri ciddiye alan baska biri suan Tip fakultsii bitirip doktor oldu, askerligini yapti, sevdigi kizla nisanlandi evlendi. Benim onumde daha askerlik var. Burda yazdiklari hayatimdaki tek pismanligim.
Okudugun bolumu seviyorsan okuluna devam et, arkadas cevresi cok onemli inek veya eglencesiz oabilirler fakat 2 yilda sana cok sey katarlar.
Bolumunu sevmiyorsan baska bolum icin sansini dene. Denerkende bunun o bolume degecegine emin ol. Bir cok arkejolog suan issz yaa farkli islerde.
Sakin ama sakin, sebepsz yere yada o yaslar icin gecerli sebepler icin okulu birakma, bu yollardnan gecmis biri olaak soyluyorm bunu.
İstedigin zaman pm atabilirsin.