GENPA teknik servis hakkında..
Telefonumu geçen hafta servise gönderdim şikayetim karşıdakinin sesi gelmiyordu. Bu hafta içi teslim aldım kasasında tek kusur olmayarak verdiğim telefonun ekranı çizik, arka kapağı çizik, rengarenk vidalar ve kapağı tam olarak kapatılmamış şekilde geldi. İnsan gibi gidip derdimi anlattım ve bana telefonun burda asla çizilmeyeceğini servise girdiğinde jelatinle kapladıklarını belirttiler. Ben ise telefonu teslim ederken özellikle çiizik olmadığını belirttim açıklama kısmı es geçildi ama nasıl oluyorsa kayıt formunda ekranda çizikler var yazıyor. Meğerse genpaya 0 telefon versen bile ekranda çizik var diye sabit yazıyorlarmış. Ben bu telefonu verdiğim gibi almak istediğimi eğer yapılmayacaksa hakkımı tüketici haklarında arayacağımı söyledim. Küçük bir tartışma oldu telefonu teslim aldılar. Şuan web sitesinden takip kısmna girdim 98.83 TL ücret çıktığını görünce şok oldum. Yarın ilk işim gidip bir güzel ağızlarına sıçmak telefonu almak ve tüketici haklarına başvurup gereken yerlere şikayetimi bildirmek olucak. Şerefsizlerin nasıl iş yaptığını bimeniz için bu konuyu açma gereği duydum servise vermekten başka çareniz yok ise önlem alınız artık nasıl bir önlem olucaksa