S.a. arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan arabayı tanıyan bilen arkadaşlar buraya yazarsa memnun olurum.
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 16.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 66677333
Printable View
S.a. arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan arabayı tanıyan bilen arkadaşlar buraya yazarsa memnun olurum.
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 16.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 66677333
uğur abi bence daha iyi 1.4 buluna bilir
o fiyatlara daha iyi 1.4 is alınabilir.
Tolga esentepenin arabaya ne dionuz?
Bu arada yeşili 15.650 ye bıraktı
bence de biraz bakının
bnce hiç girme bu arabaya çok iyi bildiğim bi araba
beyaz yeşil bbsli olanı werelim sana :)
siteden tolgaesentepe arkadaşmızn arabası ona pm atıp sorabilrsin sarı 06 plaka aracı.
yanlış anlaşılmasın ben turkuaz olan için bilgim var dedim diğer aaracı ilk defa gördüm
sağ yolcu airbagı , göze hoş gelmiyor ..
zaten yeşil satılmış az önce sahabısından sms geldi :D sanırım bizim bu sorgulamamızı görünce sattım dedi
araba bundan en 1 yada 2 yıl arasında bi zmanlarda bizim bi abimizdeydi standart motoruna turbo koyuldu motor kırdı sonra üzerine 1.6 motoru koyulup turbolandı kafadan kaza yaptı sonra turbo söküldü kendi motoru toplandı üzerine koyuldu görsellk vermek içinde tampon falan yapıldı normalde bu araba güvenlik paketli çift aırbag abs klima flan var ama kazadan sonra aırbagler yapılmadı kapakları kapatılıp bırakıldı direksiyonda zaten farklı koyuldu bize geldğindede çıtır hasarlı alınmıştı yaşlı bi amcadan ama sonradan mındar oldu ..
http://www.techturkey.com/forum/otom...llow-vtec.html
En azından vtec'im var dersin ;) Hemde sarı..