Bu çiziklerin görünümünü en aza nasıl indirir veya yok ederim? zımpara uygulaması geldi aklıma sonrasında da pasta cila işe yararmı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
http://ressim.net/8/out.php/i5348193_fotograf.jpg-k
Printable View
Bu çiziklerin görünümünü en aza nasıl indirir veya yok ederim? zımpara uygulaması geldi aklıma sonrasında da pasta cila işe yararmı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
http://ressim.net/8/out.php/i5348193_fotograf.jpg-k
önce bı pasta ile kabasını almayı deneyın
pasta tamponu beyazlatır.o sebeple çoğu profesyonel merkezde maskeleme yaparlar plastiklere. ısıtarak deneyin.
ısıtarak ben denersem hepten mahfolur o tampon bilgim yok hiç...sulu ınce zımpara yapsak çizikleri almazmı acep?
şöyle birşey buldum eskiymiş ,yeni haberim oldu açıkçası ...(kaskolu araçlar için)
Mini Onarım hizmeti kapsamında AUTO KING tarafından verilecek servis hizmetler şunlardır :
Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme ( 5 cm çapa kadar boya hasarsız kaporta göçükleri)
Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme (10 cmye kadar boya hasarlı kaporta göçük ve ezikleri)
Boya Tamiri, Mini Yama( 20 cm çapa kadar plastik tampon sıyrıkları, 30 cm ye kadar kaporta panel çizikleri ve sıyrıkları)
İç Döşeme Tamiri (deri, halı, kumaş, plastik üzerindeki 1 cm çapa kadar sigara yanığı, 5 cm çapa kadar yırtık, çizikler, 3 cm çapa kadar plastik parça kopukları)
Ön Cam Tamiri manda gözü, yıldız, kombine tip gibi 1 cm çapa kadar cam kırıkları)
Leke Çıkarma(5 cm çapa kadar altmışiki farklı lekenin döşeme ve halı zeminlerden yüksek başarı ile çıkartılması)
Plastik Tampon Tamiri(Ön ve arka tamponlardaki teknik olarak onarılabilir her türlü göçük, yırtık, kopuk ve eksik parça gibi plastik hasarları)
ücretsiz olarak sağlanmaktadır...
yardımcı olan 2 kişiye teşekkür ettim ...
yukardakilerde benim gibi haberi olmayanlara ve kaskosu olanlara yardımcı olur umarım...
onlar derin çizik herhalde süngerle boya göze gelmez en azından
İçine tırnak giren hiçbir çizik cıkmaz cilayla falan.Gecmiş olsun onu boyatıcaksınız...malesef
yama boya yapılacak o kısıma başka bir çaresi yok
sağolun...
boya dan önce zımpara denicem yerse artık yada rötuş yaparım batmasın diye gözüme... zaten autoking ok hallederiz derse hıc ugrasmadan oraya götürürüm,kısa yoldan faydalı bişey yapabilseydik idare ederdim oraya buraya götürmeden.
Zımparayla dahada kötü olabilir deneyin ama,orası boyalık olmuş
araç nedir acaba bnm connectin dodiğide böle plastik oldugundan sürtünce hiçbir işlem yapılmıyo ama 30tl değiştirdim geçtim yenisiyle orayı geçirmez çizik giderici fln boyaya para vercenize değişyosa orası yenı alın
o yuzden; eger boyalıksa ne var ne yok test edıp sonra boyataırım dıye dusundum , ama tam uç nokta boyattıgım gun yıne aynısı olur dıye sallana sallana kım bılır nezamn boyatırım kısmet...:)
boxer okul taşıtı, ve dodikte değil bu tamponun ucunda meret olabılcek normal bı nokta çizik ama batıyor işte olmadı rötuş yada local boya baranın dediği gibi değiştirmek tuzlu :)
ince su zımparasıyla önce o kısmı zımpara yapın sonra boyacınıza 100gr boya yaptırtın o kısma ınce fırca ıle ufak ufak boyayın olsun bitsin 15 liraya çözersiniz hepsini
trakya ya en yakın auto king nerde var?
çorlu ve edirne merkez yazıyor...