-
25.12.2011 34 UM UE 106 Gti 34 HR Polo Gti 34 EH S3
-
Şu UM plaka 106 ne kadar leş öyle arkası quiksilver mı onun :D :D Alicanım maşallah kardeşim Alah kaza bela göstermesin :)
Çekim yapanın ellerine sağlık diğer araçlarınada kocaman maşallah kazasız belasız cezasız :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Şu UM plaka 106 ne kadar leş öyle arkası quiksilver mı onun :D :D Alicanım maşallah kardeşim Alah kaza bela göstermesin :)
Çekim yapanın ellerine sağlık diğer araçlarınada kocaman maşallah kazasız belasız cezasız :)
Dun aksam daha kulaklarını cınlattı jant takmıs baksana nası olmus dıodu ben bıseyler yudumlarken =) gozucuyla bakmıstım saolasın melıh eyvallah..
-
Alıntı:
react1ve Nickli Üyeden Alıntı
Dun aksam daha kulaklarını cınlattı jant takmıs baksana nası olmus dıodu ben bıseyler yudumlarken =) gozucuyla bakmıstım saolasın melıh eyvallah..
Hehehehe teşekkür ettim elinize sağlık tekrardan :)
-
kanka eline sağlıkk tüm fotolar güzel çıkmışş :) kazasız belasız bi gün geçirdik...
-
Alıntı:
uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı
kanka eline sağlıkk tüm fotolar güzel çıkmışş :) kazasız belasız bi gün geçirdik...
eyvallah urucum..cok sukur ;)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kardeşim hepimize maşallah :)
-
bütün araçlara maşallah um için yaklaşık 2 sene önce ben taliptim fakat geçirdiğim trafik kazasından dolayı nasip olmamıştı tekrar maşallah
-
Hepsi gayet iyi duuruyor :) 10 numara maşallah
-
masallah kazasız belasız UM ile anılarım vardır baya cok cigerli makına :)
-
dün driftte canlı gördüm 106ları maşallahı var özellike um cok güzeldi.
-
Tüm araçlara maşallah. Kazasız, belasız.
-
güzel ve keyifli bir gün oldu bütün araçlara masallah keske sunroofları kapatsaydık mert hepimizin açık sunroofları poloda yok sırıtmış azcık :D
-
Güzel yorumlarınız için teşekürler herkese :) Kanka furkan işte geldi polo gti ile sanroof u yok foto cekilio ne dicen işte :D:D
-
tam çıkarken durup size bakan bi focus vardıya o zatii muhterem bendim :D araclar temiz maşallah arkadaşlar:)
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
dün driftte canlı gördüm 106ları maşallahı var özellike um cok güzeldi.
ah be serkanım nden gelmedn yanımıza bı tanısmak nasıp olmad senınle...
Alıntı:
must Nickli Üyeden Alıntı
masallah kazasız belasız UM ile anılarım vardır baya cok cigerli makına :)
Bayagı cıgerlı gercekten Allah kaza bela vermesin..
Alıntı:
MMT Nickli Üyeden Alıntı
güzel ve keyifli bir gün oldu bütün araçlara masallah keske sunroofları kapatsaydık mert hepimizin açık sunroofları poloda yok sırıtmış azcık :D
Abı ezme adamı.napsın adam eksık bı kere arabası tam olsa ne olcak =) uheue
zaten baksana aıle arabası gıb 4 kapı =))
-
Alıntı:
Ali17 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel yorumlarınız için teşekürler herkese :) Kanka furkan işte geldi polo gti ile sanroof u yok foto cekilio ne dicen işte :D:D
napalım kanka idare edicez artık :D:D
-
Abı ezme adamı.napsın adam eksık bı kere arabası tam olsa ne olcak =) uheue
zaten baksana aıle arabası gıb 4 kapı =))[/QUOTE]
yok kanka ezmek değil sadece içimden geldiği gibi konusuorum o kadar:D
-
maşallah güzel araçlar:) ellerinize sağlık