acilen bir taşınabilinir bigisayar almam lazım sizce hangi marka ve model almam gerekir. bütçe 1500 tl. 2000 tl. arası
Printable View
acilen bir taşınabilinir bigisayar almam lazım sizce hangi marka ve model almam gerekir. bütçe 1500 tl. 2000 tl. arası
Asusu tercih et
tabiki monster :)
Dell veya Toshiba iyidir , ama marka takıntım yok diyorsanız daha düşük meblağlara Packard Bell'de alabilirsiniz...
toshiba asus sony bu 3ünden birisini secebilirsin
Monster
ben 1-2 içinde bu firmadan laptop toplamayı düşünüyorum :icon_tup:
monster çok iyide
o listede oynanabilirlik insanı yoldan çıkarıyor fiyat uçup gidiyor :D
günlük bi kullanıcı için kampanyalı bi marka tercih edilebilir :D
Aynen yaa o nedir öyle 14575 tl oldu :D
tabiki üst düzey diyorsanız monster daha ilerisi yok zaten kullanıyorum cok memnunun ama monster da 2500 lirayı gözden cıkartın bence
sınırsız param olsa Asus- Fujitsu siemens - Lenovo dışına çıkmazdım.
Ben ve birçok arkadaşım Acer kullanıyor, şikayetçi olanı yok. Şuanda kullandığım makina 8 saat pil süresine sahip olan AS3820TG modeli. 1 yıl oldu halen şarjı çok rahat 5 saat gidiyor. sürekli yanında taşıyacaksan şarjı uzun giden bir makina almanı öneririm. Çok az markada senin söylediğin fiyatlarda ürünler var. Cd sürücü önemli değil, oyun oynamıcam da dersen Acer ve Asus ta "Ultrabook" modellerine bakabilirsin.
teknosadan 1760 gıbı bır rakama aldık bı arkadasıma 3 gun evvel
VATAN COMPUTER - TOSHIBA - L750-1LD CORE İ5-2430M 2.40GHZ-4GB-640GB-15.6''-DVDRW-1GB GT520M-CAM-BT-W7BAS - Notebook
cok cıddı bı cıhaz gayet ıyı ozellıklere sahıp tavsıye ederım
eski modellerin birçoğunda Fanın altta olmasından ve inanılmaz derecede tozlanmasından dolayı kapanma vardı. Sadece Acer da değil tüm markalarda mevcuttu. bundan önceki bilgisayarım 12" Lg idi ve DualCore işlemicili olmasına rağmen resmen yanıodu.
Satış rakamları yüksek olupta sorunu minimum olan 3 marka;
Acer
Asus
Lenovo
P.Bell
Eski bir Vatan Personeli olarak 4 markayı tavsiye ederim.;)
bız alırken gt5 ve rpg oyunları sorunsuz oynayalım dedık bunu onerdıler aldık :)