Arkadaşlar bu akşam büyük ikramiye çekilio :D aramızda bana da ufaktanda olsa bişeler vurur diyen var mı :D 3 tane biletim var ve ben hiç ümitli deilim :D :D
Printable View
Arkadaşlar bu akşam büyük ikramiye çekilio :D aramızda bana da ufaktanda olsa bişeler vurur diyen var mı :D 3 tane biletim var ve ben hiç ümitli deilim :D :D
3 de bende var kiset bakalim :D
bende 4 tane var ama umudum yok aslında o kadar para adamı bozar herkese ihtiyacı olan kadar çıksın
1 çeyrekte bende var sanki bana çıkacağını hissediyorum :D
bana çıkmaz , ama yinede aldım bir bilet...
Mesut helalinden sana bi 100 bin çalışır :D
büyüğünde gözüm yok 11 biletim var 300 500 bin bişe tutsa yeter:D
büyük ikramiye bana cıkcak :D
yıllardır piyango almamıstım. bu sene angaradan 2 tane aldım bakalım cıkacakmı :)
şuan büyük parada gözüm yok bilete verdiğim 18 lirayı kurtarıyım başka bi şey istemiyorm :D
Bi aksilik olmazsa bu sene bende...
benım de 3 tane bıletım var son bır haftadır o kadar genıs takılıyorum kı kendımı ınandırmısım kesın bana cıkacak dıye :D cıkmazsa buyuk yıkım olacak bende :D
Bir ev parası çıksın bana yeter gerisine sahibiz hamdolsun fazlasına gerek yok :)
yeni tanıştığım bir kızın ısrarı üzerine bir çeyrek bilet aldım 10 bin çıksa çeyreği 2500 tl 500 ü vergi desek bi bmw x6 kiralarım birkaç günlüğüne kalanınıda kredi kartıma yatırır rahat ederim :D