-
Yeni Yılın Ilk Cila Bulusmasi
Yasar OZCIFCI, Alptug ŞEN , Cıhan KATMER , ısmını bılmedıgım bı kac arkadas ve ben
01.01.2012 Tarıhınde acılısı olan Sonax Butik (Göztepe) Ahmet CAVUSOGLU ve Cem BOZBEY
kardeslerımın yanına hayırlı olsuna ugrıyalım dedık veee gerısını resımler anlatsın ....
-
resimler süper yer neresi göztepedeki sonax galiba ?
-
mekan hayırlı olsun :D güzel bi bulusma olmus.
bu arada porsche'nin o kanat ne güzel bişeydir ya :)
yer tam olarak nerededir karşıya geçince uğramak isterim. yıkamadan memnunsanz arkadaşlar :D
edit: fotolardaki imzalarda cok güzel oturtulmus tabela gibi olms :))
-
çok iyi parlamışlar maşallah.hangi ürünleri kullandınız?sonuçlar nasıldı?
-
Bugra cila atmayo cok sever. En son Tr deyken yaklasik 13 saat ugrasmisti benim aracla sagolsun :)
fotolar mukemmel..
-
hayırlı olsun güzel bir yere benziyor, Allah bol kazanç versin işallah...
-
-
Vay arkadaş, adamlar Pazar günü buluşup cila neyin uygulamışlar. :D:D
Göztepe'nin neresinde bu Sonax?
-
elinize saglık mekanda çok güzelmiş hayırlı olsun
-
güzel olmuş araçlar ışıl ışıl bende demin attım ilk cilamı :)
-
Ellerinize saglık valla arabalar guzel insanlar guzel.Porsche 10 numara duruyor rengine falan bayıldım ama kanada ısınamadım ön tampon vs gelse daha iyi olur gibi..Birde bu sonax nerde yahu bir yıkatmak isterim sorunlu musteri olaraktan :)
-
elinize sağlık,araçlarda,uygulamada,fotolarda cok güzel.. keşke haberım olaydı,bıdahakı sefere kabul edersenız bende gelmek ısterim :)
-
Goztepe PO'nun biraz daha Erenkoy tarafinda kaliyor sanirim bu Sonax, aradaki mesafe 300-400m falandir en fazla. Tahmini olarak biliyorum yeri arada bir goruyorum ama tanimadigim icin ugramiyordum, Sonax'lara gitmiyorum genelde
Madem bizden birilerine gecti, ilk firsatta ugrayip denemek isterim :)
-
hayırlı olsun açan arkadaşlara allah hayırlı ve bol kazanç nasip etsin inşallah...
Buğra abi bide ben geleydim iyiydi alptuğ yla beraber 2 sarı olurduk :D
-
Alıntı:
ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı
resimler süper yer neresi göztepedeki sonax galiba ?
eywallah kankacim sagolsin aynen goztepe sonax ramiz koftenin az ilersi ;)
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
mekan hayırlı olsun :D güzel bi bulusma olmus.
bu arada porsche'nin o kanat ne güzel bişeydir ya :)
yer tam olarak nerededir karşıya geçince uğramak isterim. yıkamadan memnunsanz arkadaşlar :D
edit: fotolardaki imzalarda cok güzel oturtulmus tabela gibi olms :))
adresi yukarda belirttim yikamada sorun yok, begenmezsen solersin sana begendirene kadar yikar dururlar :D
cok fazla vaktim olmadigindan fotograflarla pek ugrasamadim imza vs ile bu kadar oldu begenmis olmana sevindim :icon_tup:
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Ellerinize saglık valla arabalar guzel insanlar guzel.Porsche 10 numara duruyor rengine falan bayıldım ama kanada ısınamadım ön tampon vs gelse daha iyi olur gibi..Birde bu sonax nerde yahu bir yıkatmak isterim sorunlu musteri olaraktan :)
Barancim adresi tarif ettim senin kadar olmasada bende sorunlu musteri kategorisinde olma yolundayim ...
Tampon konusunda cok haklisin devasa kanada on taraf biraz basit kaciyo alinacaklar listesinde ekli zaten hic merak etme :D
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
elinize sağlık,araçlarda,uygulamada,fotolarda cok güzel.. keşke haberım olaydı,bıdahakı sefere kabul edersenız bende gelmek ısterim :)
kabul etmek nedemek seve seve hakancim bianda olusan bi durumdu
bidahakine planliyim bi detailing day napalim :)
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Vay arkadaş, adamlar Pazar günü buluşup cila neyin uygulamışlar. :D:D
Göztepe'nin neresinde bu Sonax?
Hakan bidahakine ariyorum :icon_tup:
-
Alıntı:
yasarım Nickli Üyeden Alıntı
Hakan bidahakine ariyorum :icon_tup:
Tamamdır, o zaman bir dahakine Hakotech, Baran, Sekolive ve benide dahil ediyorsun :D:D:D
-
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Tamamdır, o zaman bir dahakine Hakotech, Baran, Sekolive ve benide dahil ediyorsun :D:D:D
tam anlamıyla düşüncelerimi yazmssn abi eyvallah :D
cem ve dixiye tekrardan hayırlı olsun ilk fırsatta uğrayacağım
-
Uygun bir gun olursa kisteye benide ekleyin parkasin yavrucak :)
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
tam anlamıyla düşüncelerimi yazmssn abi eyvallah :D
cem ve dixiye tekrardan hayırlı olsun ilk fırsatta uğrayacağım
Hava durumuna bakıp günü ayarlayalım :icon_tup: