-
"Ne Bakıyonn" Fotoğrafları :)
-
yanlış anlamayın ama malzeme olmaya adaysınız inciye:)
-
keşke araya doğan l yi katmasaydınız.
-
-
yakında caps lerde görürüz sanırım :D
-
Hahaha:D biraz olsun tebessüm ettirebildiysek ne mutlu.
-
Bu geceki çekirdekleriniz benden :D
-
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Hahaha:D biraz olsun tebessüm ettirebildiysek ne mutlu.
inş bu fotolar yarın bi gün dolaşıp size mail geldiğinde sizde hep tebessüm edersinz :)
-
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum..
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
inş bu fotolar yarın bi gün dolaşıp size mail geldiğinde sizde hep tebessüm edersinz :)
Ne gibi mesela? neden mail gelsin?nerden gelcek hem? o dükkan benim o arabalar da benim orda yanımdakide kardeşim:)
Kime ne zararı var??
-
:) kimseye bi zararı yok bizim için hiç sıkıntıda yok
-
Alıntı:
Ne gibi bi malzeme? ben ilk kez görüyorum bu şekil yorumları garibime gidiyor şahsen?ben cahilim sanırım biraz:)
-
maşallah çekimler çok güzelmiş :D cama abandığınız resime hasta oldum :D
-
Valla ben kendi aramızda çektiğimiz ve güldüğümüz fotoları arkadaş ortamı gördüğüm burda da paylaşıp tebessüm ettirmek istedim sadece:)
-
hayır cahillik değil tabiki. bilmemek normal. forumda komik fotolar diye bölüm vardı, kapandı. inci sözlük bu tarz fotoğrafları bulup altına yazı yazıyor ne bakıyon a..... k.... yada daha farklıları küfürlü. sonra sitelerinde bakıp gülüyorlar facebooka yayılıyor tutarsa herkesin duvarında olabiliyor. sonra kaldırmaya çalışşanız kaldıramazsınız uzar gider:)
-
ertekin eyvallah bizi öyle bilip paylasman süperde hani bilirsin net ortamında gezen kötü niyetli insanlarda olur fotolardaki sizin makaranızı abartıp başka yerde yayınlayabilirler. onu kastettik :)
arda daha hızlı cıkmıs :)
-
-
Alıntı:
hayır cahillik değil tabiki. bilmemek normal. forumda komik fotolar diye bölüm vardı, kapandı. inci sözlük bu tarz fotoğrafları bulup altına yazı yazıyor ne bakıyon a..... k.... yada daha farklıları küfürlü. sonra sitelerinde bakıp gülüyorlar facebooka yayılıyor tutarsa herkesin duvarında olabiliyor. sonra kaldırmaya çalışşanız kaldıramazsınız uzar gider:)
olsun yav ne olcak.rs nasıl ciğerlenir diye makarasına video yaptık nerelerde paylaşıldı nekadar neler yazıldı güldüm geçtim:)